• DOLAR 34.223
  • EURO 37.938
  • ALTIN 2919.06
  • ...
İşgal medyasına göre Hamas'ın operasyonu görmezden gelindi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal medyasının haberinde, "Geçen yıl, Askeri İstihbarat Birimi'nden sonuncusu temmuz ayında olmak üzere 4 uyarı mektubu gönderildi ancak bu mektuplar siyasi kademe tarafından göz ardı edildi ve şüpheyle karşılandı." ifadesi kullanıldı.

Haberde, Askeri İstihbarat Birimi Araştırma Dairesi sözde Başkanı Amit Saar'ın Hamas'ın operasyonlarının hemen öncesinde katil Netanyahu'ya göndermeyi planladığı, "Hamas'ın geniş çaplı bir saldırı düzenleme ihtimaline karşı uyarıda bulunduğu" bir mektup yazdığı belirtildi.

Askeri İstihbarat Birimi'nın elde ettiği bilgilere göre mektupta, "İran, Hamas ve Hizbullah'ın İsrail'e saldırmak için bir fırsat aradığı" uyarısına yer verildi.

Mektupta, "İran eksenindeki üst düzey kişilerin İsrail'e saldırma ve ölümcül bir zarar verme zamanının geldiği konusunda baskı yaptığı" öne sürüldü.

Saar'ın uyarı mektubunu, siyonist rejim sözde Askeri İstihbarat Şefi Aharon Haliva ve sözde Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi'ye ilettiği, onların Saar'a mektubu katil Netanyahu'ya göndermesi talimatı verdiğine dikkati çekildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir