• DOLAR 32.452
  • EURO 34.643
  • ALTIN 2383.849
  • ...
HÜDA PAR'ın Adana adayı Demir'in yerel seçim ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Demir, esnaf ziyareti sırasında vatandaşların sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyerek bu sıkıntıları giderme hususundaki projelerini anlattı.

Ziyaretler kapsamında İnönü Parkı çevresi ve Büyük Saat esnafını ziyareti sonrası Merkez Yüreğir ilçesi Çağırkanlı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Demir, mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek not aldı.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Demir, seçimlere rağmen birinci gündemlerinin Filistin ve Gazze olduğunu belirtti.

Her kazandıkları belediyeyi Gazze'de bulunan belediyelerle kardeş belediye ilan edeceklerini söyleyen Demir, şunları kaydetti:

"Maalesef orada bir avuç Müslüman kardeşimiz yalnız kaldılar ve kendi mücadelelerini vermek zorunda kaldılar. Aslında insanlığa ders verdiler, herkes Gazze'de kendini gördü, buldu. Gazze bizler için bir laboratuvar oldu adeta. Kim İslam'ın ilk kıblesi için destek vermişse veya vermemişse o da ortaya çıktı. Öncelikle şunu söylüyoruz: 'Siyaset kaygan bir zemin. Ayağın kaydığı gibi kendini kaybedersin, savrulursun. Rabbim nasip ederse kendini bulursun. Allahım yaptığımız her amelimizde ayaklarımızı dinin üzere sabit kıl.' Bütün mesele de bu arkadaşlar. "

Ziyarete HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir, Seyhan Belediye Başkan adayı Fethullah Beyazçiçek, Yüreğir Belediye Başkan adayı Murat Temur katıldı. (İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir