• DOLAR 34.282
  • EURO 37.646
  • ALTIN 2915.457
  • ...
Gaziantep'te açılan kermes herkese fırsatlar sunuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Şubesi, burslu öğrenciler yararına üç gün sürecek bir kermes düzenledi.Kırkayak Parkında gıda, giyim, ayakkabı, yöresel ev yemekleri, kitap kırtasiye ve çeyizlik eşyaların çok uygun fiyatlarla sergilendiği kermes ekonomilerini düşünenlere de fırsatlar sunuyor.

 

Bugün başlayan kermes, 6 Ekim Pazar günü gece saatlerine kadar devam edecek. Kermeste satılan birçok ürün hayırseverler tarafından bağışlandı. Yöresel ev yemekleri ise dernek üye ve gönüllü bayanlar tarafından yapılıyor. Baklava, pasta ve böreklerinde satıldığı kermes yoğun ilgi görüyor.

 

Kermeste elde edilen gelirin burslu öğrenciler yararına kullanılacağını vurgulayan Mustazaflar Cemiyeti Şube Başkanı Yardımcısı Mehmet Kaya, "Kermesimizde bayan ayakkabıları, giyim, gözleme, yemek reyonu Kitap reyonu, çay ve halı gibi çok sayıda ürün çeşidi bulunmakta. Bu ürünlerin çoğu hayırseverler tarafından verildi. Bizde bu ürünlerin gelirini burs gören öğrencilere aktaracağız." İfadelerine yer vererek tüm Gaziantep halkını kermese davet etti.

 

Kermese bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Eşyaların çok uygun fiyatlarla sergilendiği kermes ekonomilerini düşünenlere de fırsatlar sunuyor. (Şefik Mert-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir