• DOLAR 34.258
  • EURO 37.623
  • ALTIN 2919.423
  • ...
HÜDA PAR Halkla Buluşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Daha önce esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek parti tanıtımını yapan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Teşkilatı, bu kez mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. HÜDA PAR Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök, halkın sorunları dinlemek ve partilerinin tanıtımı için Batman`ın çeşitli mahallelerinde belirlemiş oldukları yedi noktada, farklı zamanlarda bilgilendirmede bulunacak.
 
Konu ile ilgili parti binasında açıklamada bulunan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök, "HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı olarak, partimizin tanıtım çalışmaları kapsamında yapmış olduğumuz çalışmalara bildiğiniz gibi esnaflarımızı ziyaretle başladık. Farklı bir faaliyet olarak, halkımızla kaynaşmak, bizi bizden duymalarını sağlamak, sıkıntı ve sorunlarını kendilerinden dinlemek adına Batman`ın çeşitli mahallelerinde belirlemiş olduğumuz yedi noktada, farklı zamanlarda halkımıza yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantılarımız olacaktır." dedi.
 
Barış ve huzur ortamının temini ve devamı konusunda halkın duyguları ve düşüncelerinin kendileri için öncelikli olduğunu ifade eden Gök, "Halkımızla müzakerenin en önemli çözüm yolu olduğuna inanıyoruz. Hür Dava Partisi olarak halka rağmen halk için anlayışının hakim olduğu bir siyaset anlayışından uzağız. Bu amaçla mümkün oldukça halkımızın sorunlarına ve beklentilerine çare olabilmek için insanlarımızla sıkı bir diyalog içinde olmaya gayret göstereceğiz." İfadelerini kullandı.
 
Gök, etkinliklerin ilkini 5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00`da Kültür Mahallesinde, ikincisini 6 Ekim Pazar günü saat 14.00`da Petrolkent Mahallesinde gerçekleştireceklerini kaydetti.
 
Gök, diğer etkinlikler ise Kurban Bayramından sonra yapılacağını söyledi.
 
İşte etkinliğin yapılacağı mahalle ve bölgeler:
-Kültür Mahallesi
-Petrolkent Mahallesi
-Gap Mahallesi
-Fatih mahallesi ( Kinem Parkı )
-Belde Mahallesi ( Şevket Başak Camii yanı )
-Güneykent Mahallesi ( Kemal Başak Camii yanı )
-Bağlar Mahallesi ( Gala düğün salonu önü ) (İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir