• DOLAR 32.46
  • EURO 34.66
  • ALTIN 2390.621
  • ...
HÜDA PAR Yüreğir Belediye Başkan adayı Temur, seçim çalışmalarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde HÜDA PAR Adana Belediye Başkan adayları, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kentin her köşesine giden ve çalışma yürüten başkan adayları, yoğun bir şekilde köylere, mahallelere  ve çarşı esnafına yönelik ziyaretlere devam ediyor, projelerini tanıtıyor.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde HÜDA PAR Adana Merkez İlçe Yüreğir Belediye Başkan adayı Murat Temur da iddialı bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Ev ev, sokak sokak, cadde cadde, köy köy tüm ilçede ziyaretler gerçekleştiren Temur, 50 yıla yakındır hiçbir seçilmişin Yüreğir'i hak ettiği yere getiremediğini ve herhangi bir hizmet üretemediğini vurguladı.

Gerçek belediyecilik ve hizmet için vatandaşlara HÜDA PAR'a oy vermelerini ve bu sefer HÜDA PAR demelerini isteyen Temur, bir değişim isteniyorsa HÜDA PAR kadroları olarak hazır olduklarını belirtti.

Seçimden de öte bir gündem olarak vatandaşa Gazze ve Filistin konusunda da çağrı yapan Temur, HÜDA PAR olarak göreve hazır olduklarını ve hem Yüreğir'i hem de Gazze'yi unutanları unutturmaya aday olduklarını kaydetti.

Ümmet bakış açısıyla olayları değerlendirdiklerini ifade eden Temur, "Ne Türkçüyüz ne Kürtçüyüz ne Arapçıyız ne Zazacıyız biz Müslümanız;ne sağcıyız ne solcuyuz biz Müslümanız. Allah'ın istediği şekilde yaşayan insanlar olmak için mücadele veren bir siyasi hareketiz. Adana, Yüreğir, Türkiye beni sevmiş, Allah beni sevmemiş ben ne yapacağım? diyerek, neden sahada ve aday olduklarını aktardı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir