• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
Rüyada deprem olduğunu görmenin anlamı..Rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir? Dini rüya tabirleri...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Rüyada gördüğümüz nesneler, olaylar bize gönderilen bir işaret, bir olayın habercisi midir? Peki Rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir? Dini rüya tabirleri...

RÜYADA DEPREM OLDUĞUNU GÖRMENİN ANLAMI

Rüyada deprem  görmek, bir yerden bir başka yere göç etmeye alâmettir.

Rüyada bir dağın sarsıldığını veya yerinden koptuktan sonra tekrar yerine geldiğini görmek, korku ve şiddete delâlet eder. Çünkü deprem büyük âfetlerdendir.

Rüyada yerin sarsıldığını görmek, iş ve geçimde meydana gelecek canlılığa ve berekete delâlet eder.

Bazı kere de rüyada deprem  görmek, feryad ü İlgan etmeye, karmakarışık sözlere, can sıkıcı haberlere ve sırların meydana çıkmasına delâlet eder.

Rüyada bir mahalde deprem olduğunu ve orada bir takım insanların yere battığını ve bir kısmının da kurtulduğunu görmek, devlet reisinin oraya geleceğine ve halka zulüm ile muamele edeceğine işarettir.

Bazı kere de bu rüya, şiddetli bir hastalığa delâlet eder.

Kıtlık hüküm süren bir yerde deprem  olduğunu görmek, o yerin mahsulünde meydana gelecek büyüme ve berekete delâlet eder. Rüyada bağ ve bahçede zelzele olduğunu görmek, o bahçede mahsulâtın çok olacağına ve yaz yemişlerinin bolluğuna delâlet eder.

Rüyada Mayıs ayının gece ve gündüzünde deprem  olduğunu görmek, halk arasında çıkacak kavgaya ve devamlı meydana gelecek fitnelere delâlet eder. Haziran'da görülen deprem , şerli ve kötü insanların helakine işarettir.

Temmuz ayı içinde deprem  görmek, şanlı ve ulu bir zatın vefatına delâlet eder.

Ağustos ayında görülen deprem , o yere yönelecek bir düşmana işarettir.

Rüyada her ayın kendine göre tâbiri vardır. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir