• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erat, gençlere ne vadediyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Erat, üniversite öğrencilerine ücretsiz toplu taşıma imkânı sağlayacaklarını, her bir üniversite öğrencisine aylık 10 GB internet vereceklerini ve her semte düğün salonları açarak gençlerin evlenmelerinin önündeki engelleri kaldıracakları müjdesini verdi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programda üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Erat, üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisi ve teveccühüyle karşılandı.

Düzenlenen programda gençlere hitap eden Erat, "Siz değerli gençlerimize en güzel şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık. Biz sadece insanların bu dünyasını inşa etmek için değil, dünyası ile beraber ahiretini de imar ve inşa etmek için yola çıktık. Allah'a hamd olsun ki çevremizde sizin gibi değerli gençlerimiz var. Bizleri yalnız bırakmıyorsunuz." dedi.

"Genç Kart ile ücretsiz toplu taşıma hizmeti vereceğiz"

Üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek projelerini anlatan Erat, "Kıymetli genç kardeşlerim, Allah nasip ederse belediye seçimini kazandığımızda sizlere birer Genç Kart vereceğiz ve tüm toplu taşıma araçlarına binerken tek kuruş para harcamadan ücretsiz bir şekilde istediğiniz yere ulaşabileceksiniz. Bununla beraber her bir üniversite öğrencisine aylık 10 GB internet paketi hediye edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Her semte bir düğün salonu inşa edeceğiz"    

Gençlerle ilgili projelerini anlatmaya devam eden Erat, "Kıymetli kardeşlerim her bir semte birer düğün salonu inşa edeceğiz. İnşa edeceğimiz bu düğün salonlarında gençlerimizin düğünlerini ücretsiz bir şekilde yapabilmelerini sağlayacağız ve bu hizmeti yerine getirirken gençlerimizden tek kuruş para istemeyeceğiz. Aynı zamanda bununla beraber belediye olarak evlenecek gençlerimizin beyaz eşyasının tamamını hediye olarak vereceğiz." şeklinde konuştu.

"Liyakat esas alınarak iş alımı yapılmasını sağlayacağız"

Liyakat esas alınarak iş alımı yapılacağını belirten Erat, "Malumunuz şu anda her kurumda mülakat sistemi var, bu sistemin asıl amacı önceden listelenmiş olan kişileri işe almaktır. Biz bunun insani olmadığını, doğru bir hareket olmadığını düşünüyoruz. Bununla ilgili projemiz şu şekilde; tüm gençlerimize hangi kurumda olursa olsun hangi meslekten olursa olsun liyakat esas alınarak iş alımı yapılmasını sağlayacağız." dedi.

Her mahalleye bir rehabilitasyon merkezi açacaklarını belirten Erat, "Biz yönetime geldiğimiz zaman öncelikle belediye olarak emniyet ve valilikle ciddi bir iş birliği içerisinde bu işin üstünde duracağız ve bu memlekete gençlerimizin uyuşturucu ve madde bataklığına düşmesine asla müsaade etmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Düzenlenen program ikramların ardından sona erdi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir