• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Yüreğir Belediye Başkan adayı Temur'dan seçim lokali açılışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Yüreğir Belediye Başkan adayı Temur, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

HÜDA PAR Yüreğir Belediye Başkan adayı Murat Temur'un Doğankent Mahallesi seçim lokalinin açılışı, HÜDA PAR Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Seçim lokali açılışında kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Büyükşehir Belediye Başkan adayı Demir, 31 Mart seçimlerinde HÜDA PAR'ın zafere ulaştırılması gerektiğini söyledi. 

"HÜDA PAR belediyeciliği eşittir cesaret belediyeciliğidir"

Demir, "Kardeşlerim HÜDA PAR'a, HÜDA PAR'ın yöneticilerine inanın ama inanmak ve güvenmek sadece dilde kalmamalı. Söylediğim tempoda ev ev gidip insanlarımızın oyuna HÜDA PAR olarak talip olduğumuzu söylemeliyiz. Niçin HÜDA PAR adres olmalı? Şunun da altını çiziyoruz: 'HÜDA PAR belediyeciliği eşittir, cesaret belediyeciliğidir. Rabbim günümüzü dünümüzden daha hayırlı eylesin." şeklinde konuştu.

Ardından söz alan Yüreğir Belediye Başkanı Murat Temur, sahaya indiklerini ve mücadelelerinin insanı yaşatmak, insana değer vermek, insana sahip çıkmak olduğuna vurgu yaptı.

Vizyonlarının çok büyük bir vizyon olduğunu ifade eden Temur, "Vizyonumuz sadece ve sadece Yüreğir yaşatmak değil Adana'yı yaşatmak, Adana'yı yaşatmak değil Türkiye'yi yaşatmak, Türkiye'yi yaşatmak değil dünyayı yaşatmaktır." dedi.

"Bu sefer sadece HÜDA PAR diyeceksiniz ve daha sonra değişimi göreceksiniz"

Temur,"Derdimiz insan, gelin beraberce insanı yaşatalım, cebi yaşatmayalım. Doğankent, Yunusoğlu, Solaklı  ve bu bölgedeki bütün köyler kimsesiz kalmış. Ben Anadolu Mahallesi'nin çocuğuyum, 50 yaşındayım. 50 yıldır Yüreğir'de insanlar, siyasiler değişti, ne E-5 karayoluna altı değişti ne Doğankent ne Yunusoğlu değişti! Gelin beraber değiştirelim çok zor değil, sadece ve sadece oyunuzu HÜDA PAR'a vereceksiniz ve bu sefer sadece HÜDA PAR diyeceksiniz ve daha sonra değişimi göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdelesi kesilerek lokalin açılışı gerçekleştirildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir