• DOLAR 32.582
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.373
  • ...
Ve Batı’nın Çöküşü…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kapitalist düzen ile Sosyalist düşünceler insanların ihtiyaçlarını karşılama konusunda yetersiz kalmak ile birlikte insan hayatını çok ciddi bir krize soktu. Bu bir insanlık krizi elbet! Bu bir ahlak iflası.

‘İnsanlara en faydalı olan en hayırlı kişiydi!’ En hayırlı olmak ne kapitalist düzende ne de sosyalist düşünce de asla yeri olmadı.

Böyle olunca ‘enaniyet’ duygusu ‘egoizm’ olgusu ivme kazandı! Ve hayat buna göre şekillendirilmeye çalışıldı! Burada tek gaye İslam’ı pazifize etmeye çalışmaktı. Büyük oranda bunu başardılar. Çeşitli vaatlerle insanları kandıran beşeri sistemlerin patronları verdikleri vaatlerin hiç birinin içi doldurulmadılar. Ve sürekli ısıtıp ısıtıp bu boş vaatleri servis ettiler! Bu oyalama sistematik düzenli olarak yapıldı. Çalışmalarındaki tek amaç insanları İslam’dan uzaklaştırmaydı! Bu amaç ile söylemedikleri yalan, atmadıkları iftira kalmadı! Buna rağmen İslam’ı kaldırmayı, pasifize etmeyi başaramadılar.

Gençlik dünyası, aile kurumu, toplumsal yaşantı İslam’dan uzaklaştırılınca, ortaya çok daha büyük bir felaket çıktı! Şuan Batı’da gizlenen ama ara ara masalara yatırılıp konuşulmaya, tartışılmaya çalışılan büyük bir kriz var. Ve gerçekten bu bir insanlık krizi! Bu kriz şimdi de Doğu’ya taşınmaya çalışılıyor.

Batı mevcut durumuyla galiba ileri ki senelerde ya kendine bir çeki düzen verecek ki; bence buna da geç kalındı! Evet Batı kendi kendini infilak edecek!

Yaygınlaşan uyuşturucu maddeleri, fuhuşta zorlanarak aşılan sınırlar, biten çekirdek aile kurumu, işe yaramaz bir gençlik ile çok yaşamadan ölecektir.

ABD’de mevcut bir kriz kepenk kapattırdı. Bu krizin derinleşmesi hususunda belki aşılır bir durumdur. Ancak er ya da geç! Amerika’nın önünde çok ciddi bir felaket duruyor! Ve mutlaka bu fırtına başına kopacaktır. Ki en son Amerika’da yaşanılan durum bir hayli anlaşılır türden.

ABD`de 1 Haftada 3000 Cinayet! Evet çok dehşet verici bir rakam bu! Hafta başında FBI’dan yapılan açıklamaydı bu! son bir hafta içerisinde ABD’nin sadece 10 şehrinde işlenen cinayetlerin sayısı 3000’e yakın. Ve Açıklamanın devamında dile getirilen ve sadece bir hafta içerisinde işlenen on binlerce şiddet suçları, yüz binlerce mülkiyet suçu ve binlerce tecavüz vakalarının ABD toplumunun nasıl bir cinnet geçirdiğini gözler önüne sermesi açısından dikkat çekici! Tüm bunların yanında haftalık işlenen binlerce tecavüz vakıalarına bakıldığında ABD toplumun ruh halini anlayabilirsiniz!
 
Tüm bu olup biten hadisatlardan, desise ve boş vaatlerle anlaşılıyor ki; batı kendi kendini infilak edecek bu infilaktan sonra bir İnkilæp olacaktır. Burada anlaşılan elbette İslam olacaktır.

Ve tamamen insanlığın özgürlüğünü, insanlığının iki cihan saadetini hedef alan İslam’a fevc fevc akımlar olacaktır. Ve İslam yaşanılacaktır. Hakim olacak olanda yalnız ve yalnız İslam olacaktır.

Mehmet ÖZ
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir