• DOLAR 32.784
  • EURO 35.154
  • ALTIN 2457.99
  • ...
İnce: CHP'de gelen gideni arattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'ye ağır eleştirilerde bulundu. "CHP'de gelen gideni arattı" diyen İnce, "PKK'ya, FETÖ'ye selam verirseniz, 2 oy alacağım diye DEM'lenmeye çalışırsanız halk bunun hesabını sandıkta size sorar" ifadelerini kullandı. CNN Türk'te açıklamalarda bulunan İnce, şunları söyledi: 

"İSTANBUL'U ALACAĞIM DERKEN TÜRKİYE'Yİ KAYBEDERSİNİZ"
Muhalefetin yöntemleri yanlış. Güvenlik tencerenin önündedir. PKK, FETÖ terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar. İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz, İstanbul'u da kaybedersiniz.

Bunu SHP denedi geçmişte, ne olduğunu herkes gördü bir parti gitti yok oldu. Denenmiş bir şeyi bir daha denemek akıllı insanların işi değil. Kolayını seçiyorlar işin, hemen gelecek iş birliği yapacak seçimi alacak. Geleceksin projelerini anlatacaksın. Siyasetin matematiği olmaz, siyasetin mantığı olur.

6'LI MASA NEDEN DAĞILDI?

O bir çıkar ittifakıydı, herkesin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olduğu ittifak olmaz. Kurgu baştan yanlış. Ortaya ilkeleri koyarsınız, dersiniz ki biz bilimi esas alacağız, biz ekmeği nasıl ucuza yediririz bunun hesabını yapacağız.

'KILIÇDAROĞLU ÖNERİMİ KABUL ETMEDİ'
Kılıçdaroğlu önerimi kabul etmedi. Çık cumhurbaşkanı adayı olarak, Akşener de cumhurbaşkanı yardımcısı olsun. Canlı yayında söyledim. İnsanlara güven vermediler. Strateji hatası. 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı olduğunda bunlara maaş verileceği sorusu gelir. Cumhurbaşkanı, yardımcılarının memuru olacak diye bakıldı."

Bu haberler de ilginizi çekebilir