• DOLAR 32.408
  • EURO 34.645
  • ALTIN 2391.007
  • ...
Ortaokul öğrencilerinden Gazze duyarlılığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kimisi haçlığından kimisi ailesinden ekstra istediği parayı Gazzeli Müslümanların yardımına göndermek için okul Müdürü Ahmet Güven'e teslim etti.

Toplanan yardımları Gazze'ye göndermek Umut Kervanı Kahta Başkanı Mehmet Sivil'e teslim eden Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve okul Müdürü Ahmet Güven duyarlılığından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

"Çocuklarımızın duyarlılığı taktire şayandır"

Kahta Umut Kervanı Başkanı Mehmet Sivil, Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve okul Müdürü Ahmet Güven ve oku öğrencilerine Filistin duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Sivil yaptığı açıklamada, "Malumunuz olduğu üzere 7 Ekim'den buna Filistin'de özellikle Gazze'de siyonist işgalciler tarafından devam eden vahşice saldıralar nedeniyle Gazze diye bir şehir kalmadı. Tüm dünyanın gözleri önünde işlenen bu katliama sessiz kalmayan bu küçük kardeşlerimizin harçlıklarından biriktirdikleri paraları Gazze'ye göndermek istemeleri tüm bu zulümlere rağmen az da olsa içimize su serpti. Bizler istiyoruz ki bu küçük kardeşlerimizi harekete geçiren iman, duyarlılık ve kardeşlik duyusu tüm dünya Müslümanlarının liderlerine ve halklarına örnek olsun. Evet biliyoruz bu küçük paralar Gazze'de işlenen soykırımın durmasına yetmez ama karınca misali safımızı belli etme ve kardeşlerimizi hatırlama bağlamında son derece kıymetlidir. Gazze özgür olana kadar Umut Kervanı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

(İLKHA)




Bu haberler de ilginizi çekebilir