• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ensarullah, işgal rejimine giden gemiler için saldırı dozunu artırıyor! Artık onlar kullanılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş

İşgal rejiminin soykırımları devam ederken Gazze'de şehid sayısı neredeyse 30 bine ulaşırken Ensarullah, Kasım ayından bu yana Filistinlilere destek amacıyla Kızıldeniz, Bab el-Mendeb Boğazı ve Aden Körfezi'nde defalarca insansız hava aracı ve füze saldırıları düzenledi.

Yemen'deki Ensarullah, dün İngiltere'ye ait bir kargo gemisine düzenlenen saldırının ve bir Amerikan destroyerine düzenlenen drone saldırısının sorumluluğunu üstlendi. Ensarullah ayrıca işgal rejiminin limanı ve tatil kenti Eilat'ı balistik füzeler ve insansız hava araçlarıyla hedef aldı.

Reuters’ta yer alan habere göre bir Ensarullah temsilcisi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kızıldeniz'de saldırıların artacağını belirtirken saldırılarda denizaltı silahların kullanılmaya başlanacağını ifade etti.

Abdulmelik el-Husi televizyonda yayınlanan bir konuşmasında, "Kızıl ve Umman Denizleri, Bab el-Mendeb Boğazı ve Aden Körfezi'ndeki operasyonlar devam ediyor" diye ekledi. Denizaltı silahlarına ilişkin ayrıntı vermedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir