• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
İşgalci sözde bakandan küstah açıklama!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejimin aşırılık yanlısı Ulusal Misyonlar sözde Bakanı Orit Strook, işgal altındaki Filistin topraklarının tamamen siyonist işgalci rejime ait olduğunu ve Filistin halkı diye bir halk olmadığını iddia ederek, Filistin devletinin kurulmasına karşı çıkacaklarını söyledi.

"FİLİSTİN HALKI DİYE BİR ŞEY YOK"
Katil işgalci Strook, sosyal medyada paylaşılan bir konuşmasında, "İsrail topraklarında bir Filistin devleti olmayacak çünkü Filistin halkı diye bir şey yok, böyle bir ulus yok." ifadelerini kullandı.

Filistin devletinin tanınmasına karşı olduklarını söyleyen katil işgalci Bakan, "İsraillilerin bir çoğu Filistin devletinin kurulması fikrini yalnızca tarihsel temelden yoksun olduğu için değil aynı zamanda İsrail devletine varoluşsal tehdit oluşturduğu için reddediyor." dedi.

İŞGALCİ KATİL REJİM!

Siyonist sözde yetkililer her ne kadar işgal altındaki Filistin topraklarının kendilerine ait olduğunu iddia etse de Birleşmiş Milletler (BM) başta olmak üzere uluslararası toplumun ezici çoğunluğu siyonist rejimin Filistin topraklarında yasa dışı işgalci olduğunu belirtiyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir