• DOLAR 32.177
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2511.24
  • ...
İslam düşmanı avukat hakkında yeni gelişme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş
Avukat Feyza Altun hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan soruşturma başlatılmış ve gözaltına alınmıştı Altun, tutuklama istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Altun, İslami değerlere yönelik yaptığı sosyal medya paylaşımının ardından Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın resen başlattığı soruşturma ve talimat kapsamında gözaltına alınmıştı.

Tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen Altun, hakimlikte işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İslam’ın Şiarlarına Hakaretin Bedeli Bu Kadar Basit Olmamalı!

Feyza Altun’un şeriat ve İslam’ın değerlerine yönelik yapmış olduğu ağır hakaretlere rağmen serbest bırakılması bu ülkede yaşayan Müslümanların vicdanlarını yaraladığı gibi Müslümanların değerlerine hakaret etme konusunda cüretkar olan zevatlara da cesaret vermiştir. Kemalistlerin ideolojisine yapılan en ufak eleştirinin bile ters kelepçe ile neticelendiği bir ülkede İslam’ın en kutsal değerlerine ağır hakaretlerde bulunan bir şahsa bırakın ters kelepçe ile almayı gözaltı sırasında bile Müslümanların değerlerine parmak sallayarak tekrardan hakaret etme rahatlığının sağlanması Müslüman toplumun vicdanını yaralamıştır.

Cuma hutbesinde metinde olmamasına rağmen Mustafa Kemal'in anılmasına tepki gösterip camiden çıktığı ve herhangi bir hakarette bulunmadan durumu eleştiren video yayınladığı için Ahmet Bostancı isimli genç aynı akşam ters kelepçeyle ve kafasına bastırılarak gözaltına alınıp tutuklandı. Ahmet Bostancı 67 gün cezaevinde kaldı.

Ancak Avukat Feyza Altun, İslam'ın en kutsal değerlerine alenen hakaret etmesine, gelen tepkiler üzerine yaptığı hakaretin arkasında olduğunu söylemesine rağmen 24 saatten fazla süre sonra evinden alındı. Gözaltına alınmasına rağmen polislerin kolları arasında şov yapmasına ve Müslümanların değerlerine parmak sallayarak hakaret etmesine izin verildi. Kemalistlerin ideolojisini ve kutsallarını eleştirenler ile İslam’ın en kutsal değerlerine hakaret edenlere karşı gösterilen farklı tepkinin nedeni nedendir acaba? Feyza Altun ve onun gibi İslam düşmanlarının yaptığı hakaretlerin bir cezasının olmaması bu zevatlara daha çok hakaret etme özgürlüğü tanımıyor mu? Müslüman toplum değerlerine hakaret eden bu ahlaksızların gereken cezayı almalarını bekliyor!

Bu haberler de ilginizi çekebilir