• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Milletvekili Demir'den yerel seçim ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tüm teşkilatları ve kadrolarıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlar kapsamında Gaziantep'in kent merkezinde ve 9 ilçesinde HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları, kadın ve gençlik kolları, teşkilat yöneticileri vatandaşlarla buluşuyor.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, partisinin Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt ile birlikte Karakurt'un da köyü olan Tatlıcak (Cağıt) köyü sakinleriyle bir araya geldi.

HÜDA PAR Şehitkamil İlçe Başkanlığının Gazikent Temsilciliğinde düzenlenen Tatlıcaklılarla Buluşma Programı'na katılan Demir, burada Karakurt ve partisinin diğer adayları için destek istedi.

Demir, "Bütün hür kadrolarıyla sahada çalışan ve memleketin sorunlarını çözmek için gayret gösteren HÜDA PAR’ın  bütün bu sorunların üstesinden geleceğine hep birlikte şahit olmak için çalışmamız ve gayret etmemiz lazım." dedi.

Demir, "Türkiye'nin neresine giderseniz gidin siyasetin iflas ettiğini ahlakın kalmadığını hırsızlığın ve yolsuzluğun arttığının görülmeye başlandığı bir dönemde sorunları çözmenin ve Türkiye'yi kalkındırmanın tek adresinin HÜDA PAR olduğunu hassasiyet sahibi olan her insan açıkça dile getiriyor." ifadelerini kullandı. 

HÜDA PAR’ın  siyaset vizyonunun Türkiye'de ciddi bir ihtiyaç haline geldiğini ifade eden Demir,  "Vizyonumuzu ve siyaset anlayışımızı insanlarımıza anlatabilirsek Allah'ın izniyle ülkemizin sorunlarına çözüm bulmuş olacağız." diye ekledi.

"Bu memlekete, Şehitkamil'e belediye başkanı olmak belki de en çok siz Cağıtlılara yakışır." diyen Demir, "Siz kıymetli Cağıtlılardan  Şehitkamil Belediye Başkan adayımız Mustafa karakurt'a sahip çıkmanızı, seçim çalışmalarında kendisine destek vermenizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Hemşehrilerine hitap eden Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt ise "Vazifemizin ve görevimizin ağır olduğunun farkındayız, çünkü bizim bir vazifemiz ve bir vizyonumuz var. Bizim davamız sıradan bir parti davası değildir. Partimizin sloganında da belirtiğimiz gibi bizim ölçümüz İslam'dır. İşte biz bunun için vazifemizin ağır olduğunu belirtiyoruz. Siyaset anlayışımızın merkezinde inancımız olan İslam olmalıdır. İşte bu yüzden bizim de HÜDA PAR’ın bayrağına sarılma ihtiyacımız vardır." şeklinde konuştu.

Program, Cağıtlıların soru, görüş ve önerileriyle sona erdi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir