• DOLAR 32.52
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2401.935
  • ...
HÜDA PAR Esenyurt Belediye Başkan adayına Esenyurt esnafından yoğun destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber - Mesut Tunce

HÜDA PAR Belediye Başkan adayları, sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Bu çerçevede, İstanbul Esenyurt İlçe Belediye Başkan adayı Erkan Demir, Balıkyolu Esnafı ile bir araya geldi.

Mahalle esnafını çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendiren Demir, Esenyurt'un sorunları ve çözümlerine dair açıklamalarda bulundu.

Önceliklerinin depreme karşı dirençli şehirler inşa etmek olduğunu vurgulayan Demir şunları söyledi: "Projelerimizi dinleyen vatandaşlarımızdan çok olumlu yanıtlar alıyoruz. Bazı vatandaşlarımız 'Bunlar çok güzel vaatler ama bütçeyi nereden bulacaksınız' diye sorular soruyorlar. Vatandaşımızın bu temkinli yaklaşımının gayet doğal olduğunu düşünüyoruz. Ancak bizim buna cevabımız oldukça açık ve nettir. Belediyemizin öz gelirleri, tüm bu projeleri ve fazlasını yapmak için yeterlidir. Bize düşen tek şey çalmamak ve çaldırmamaktır. Elhamdulillah ki biz "Rüşvet alan da veren de melundur" diyen bir gelenekten geliyoruz. Belediye yönetimine geldiğimiz zaman, Peygamber Efendimiz'in bu güzel sözünü, tüm Belediye binalarının girişine asacağız. Yolsuzluğun önü alındığında, Esenyurt'un parasının, Esenyurt'un tüm sorunlarını çözmeye yeteceğine inanıyoruz. Biz inanıyoruz, halkımızın da bize inanmasını istiyoruz."

Esnaftan öneriler ve tavsiyeler aldıklarını aktaran Demir: "Biz esnafa sadece projelerimizi anlatmıyoruz. Aynı zamanda onların sorunlarını ve proje önerilerini de dinliyoruz. Bize en büyük geri dönüşlerden birinin başı boş köpek sorunu olduğunu gördük. Bizim bu sorunla ilgili projelerimiz hazırdır. Belediye yönetimine geldiğimiz ilk andan itibaren, Merkezi hükümetin adım atmasını beklemeden, bu sorunu insani ve vicdani ilkelere münasip bir şekilde çözeceğiz" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir