• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Köy Der Mutki'de yardım kermesi açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Bitlis Köyleri Yardımlaşma Derneği (KÖY-DER) tarafından Bitlis'in Mutki ilçesinde maddi durumu iyi olmayan aileler ve öğrenciler yararına kermes düzenledi.

 

Mutki Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ve giyim, zücaciye, gıda ve yemeklerin olduğu kermesten elde edilen tüm gelirler yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler yararına kullanılacağı belirtildi.

 

Kermes hakkında açıklamalarda bulunan Bitlis Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Meriç, düzenlenen kermesin bir hafta devam edeceğini ve kermesten elde edilen gelirlerin yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler yararına kullanılacağını belirterek şunları söyledi: "Dernek olarak yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler için elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

 

Bu niyetle de Mutki'de böyle bir kermes açmayı uygun gördük. Allah'ın izni ile bir hafta boyunca kardeşlerimizle yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler için kermesi sürdüreceğiz. Herkesi de kermesimize gelip ihtiyaçlarını gidermeye ve kermesimize destek vermeye davet ediyoruz." (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir