• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
"Kültür ve medeniyet değerlerine sadık, gençlik hedefliyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Geçtiğimiz ay Bingöl'de teşkilatını kuran Memur-Sen Gençlik Kolları(Genç Memur-Sen) ziyaret programları çerçevesin de Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan'ı ziyaret etti. Ziyaret'te Memur-Sen İl Başkanı Mücahit Çelik, Eğitim Bir-Sen Bingöl Şube Başkanı Yunus Kava, Genç Memur-Sen Bingöl İl Başkanı A.Haluk Çakan ve Genç Memur-Sen Bingöl Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

 

Genç Memur-Sen İl Başkanı A. Haluk Çakan Genç Memur Sen'in kuruluş amacı hakkında bilgi verdi. Çakan:"Memur-Sen`e bağlı sendikaların 35 yaşın altındaki üyeleri, Genç Memur-Sen`in doğal üyesidir. Kamu çalışanlarının haricinde üniversite ve ortaöğretim kurumlarında da teşkilatlanan Genç Memur-Sen`in öğrenciler arasında da saygın bir konuma ulaşmıştır. Kuruluşumuz; toplumun kültür ve medeniyet değerlerine sadık, sivil toplum ahlâkına bağlı, çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip mensuplarıyla hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir" dedi.

 

Genç-Memur-Sen; üyeleri olan kamu çalışanlarının sosyal, kültürel, özlük, mali ve mesleki haklarını korumayı ve geliştirmeyi hedeflemektir'diyen Çakan, "Ayrıca kamu çalışanı olmayan üyelerinin kamuyla tanışmasını, Türkiye ve Dünyayı doğru okumasını sağlamayı amaçlar. Hedefimiz; Memur-Sen tecrübesini yüksek ahlak, dinamizm ve yüksek teknoloji ilkeleriyle birleştirerek genç kamu çalışanlarına aktarmak ve geleceğe yön veren şuurlu bir yönetici kesim inşa etmektir. Ayrıca kamuda toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürüyle gençliğin sosyo-ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturmak öncelikli hedeflerimizdendir." İfadelerini kullandı.
Çakan, ayrıca; Memur Sen Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu ''Kitap Meclisi'' organizasyon'u hakkında da bilgi verdi.

 

Bingöl Valisi Sayın. İbrahim Taşyapan ise; Bingöl Memur Sen Gençlik Kolları(Genç Memur Sen)'nın hayırlı ve uğurlu olmasını; Genç Memur Senin gençlere yönelik çalışmalarında güzel işlere vesile olacağına olan inancının tam olduğunu, Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Taşyapan, son olarak da Bingöl Genç Memur Sen'in yapacağı işlerde başarı dileklerinde bulundu.(M.Salih Gönül İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir