• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep'te HÜDA PAR'lı belediye başkan adayları çalışmalarını hızlandırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katıldığı ve halkın da yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarını görkemli bir törenle tanıtmasının ardından adaylar seçim çalışmalarına hızlı başladı.

31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine kendi logo ve adaylarıyla katılacak olan HÜDA PAR, Gaziantep Büyükşehir Belediye ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmasının ardından adaylar seçim bölgelerinde ziyaretlerini sürdürüyor.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı seçim çalışmalarını hızlandırırken, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Orhan Harat, Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Adil Kök, Yavuzeli Belediye Başkan Adayı Kenan Yüksek, Nizip Belediye Başkan Adayı Bayram Çakar, Karkamış Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kılıçparlar, Nurdağı Belediye Başkan Adayı Sait Cihangir, Araban Belediye Başkan Adayı Ahmet Görgel ve İslahiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, seçim bölgelerinde halkı ve esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor.

HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat ve ilçe belediye başkan adayları, yerel seçim çalışmalarına başladıkları günden beri sürekli sahada birebir temasla halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Hem kent merkezinde hem de ilçelerde Gaziantep halkının tamamına dokunabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayıp akşamın ilerleyen saatlerine kadar sahadan ayrılmıyor.

HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları vatandaşlara partilerinin vizyonunu ve misyonunu anlatırken, Gaziantep ve ilçeleri için yapacakları projeleri de vatandaşlar ile paylaşıyor.

HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları esnaf ziyaretlerinde, ev veya site toplantılarında yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşıyor.

HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat, esnaf ve halk ziyaretleri sırasında çok sıcakkanlılıkla ve yoğun ilgiyle karşılandıklarını belirterek, halkın HÜDA PAR'a büyük bir teveccüh gösterdiğini söyledi.

"Halkımızı HÜDA PAR belediyeciliği ile tanıştıracağız"

Gaziantep halkını HÜDA PAR belediyeciliği ile tanıştıracaklarını belirten Erat, "31 Mart yerel seçimleri HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışıyla bu milletin tanışma zamanıdır. Halkımızı 'Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet' ile tanıştıracağız. Halkımızı HÜDA PAR belediyeciliği ile tanıştıracağız. Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nun dediği gibi inşallah HÜDA PAR'ın idaresine geçen belediyelerde, insan merkezli, adalet hedefli ve hizmet odaklı belediyecilik nasıl yapılır inşallah dost düşman herkese göstereceğiz. Biz yapacağımız projeler ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. İnşallah birkaç gün içerisinde tüm projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Tüm adaylarımızla sahadayız. HÜDA PAR olarak her zaman halkımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir