• DOLAR 34.3
  • EURO 37.514
  • ALTIN 2909.075
  • ...
Yaşlıların Çamlıca keyfi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


İSTANBUL- Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, "Kimsesizler Kimi" projesiyle, ilçede yaşayan, kimi kimsesi olmayan yaşlıların yanında yer almaya devam ediyor.

Proje kapsamında ilçedeki dedeleri ve nineleri Çamlıca Tepesi'ne götüren Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, onlara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ve AK Parti Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat'ın öncülüğünde belediye ekipleri tarafından otobüslerle evlerinden alınarak Çamlıca'ya götürülen yaşlılar, hep birlikte keyifli bir gün geçirerek doyasıya eğlendi.

İstanbul'un bütün güzelliklerini gören Çamlıca Tepesi'nde, sabah kahvaltısı yapan yaşlılar, kahvaltının ardından belediye ekiplerinin rehberliğinde İstanbul'un tacı sayılan Çamlıca'yı gezdiler.

Aralarında ilk kez Çamlıca Tepesi'ni görenlerin de olduğu gezide dedeler ve nineler, İstanbul'u tepeden seyretmenin ve hep birlikte sohbet etmenin keyfini yaşadılar. (Muhammed Durmaz/ İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir