• DOLAR 32.546
  • EURO 35.079
  • ALTIN 2436.271
  • ...
'Teklif götürmedik' açıklaması yapan CHP, Haluk Levent’i defalarca aramış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden, “CHP’den Hatay Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında: Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin.” ifadelerini kullanarak CHP’den kendisine adaylık teklifi geldiğini duyurmuştu.

Haluk Levent’in bu açıklamasının ardından gerçekleştirilen CHP MYK’da Lütfü Savaş’ın adaylığı hakkında bir görüşme olmadığını söyleyen CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Hatay meselesi gündemimize gelmedi. Dolayısıyla kurumsal düzeyde Haluk Levent’e ya da başka bir kişiye adaylık teklif edilmesi söz konusu değil” diye konuştu.

Haluk Levent, CHP sözcüsü Yücel'e "CHP sözcüsü Deniz Yücel 'Haluk Levent ‘e kurumsal bir teklif yapmadık' demiş. Herkes arıyor beni. Haliyle açıklayayım. Evet bana yazılı bir teklif yapılmadı. Ben zaten yazılı bir resmi teklif geldi demedim. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım. Konuştuk. Hatta “lütfen bu konuşmalar aramızda kalsın” dedim. '' ifadeleriyle yanıt verdi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir