• DOLAR 34.07
  • EURO 38.105
  • ALTIN 2833.84
  • ...
''Okul Müdürleriyle bilgilendirme toplantısı yapıldı''
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl'de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, akademik başarıyı arttırmak, SBS sınav analizi ve yeni sınav sistemi hakkında Okul Müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bingöl Valiliği toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Bingöl´de eğitimi daha kaliteli hale getirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Bingöl'de Eğitim alanında eksiklerin olduğunu ifade eden Sarı, bu eksikleri tamamlayarak Bingöl´ün eğitim kalitesini daha iyi yerlere getireceklerini belirttiği konuşmasında, "İlimizde fiziki anlamda ciddi yatırımlar var. Mevcut okul inşaatlarımız bittiğinde hiçbir okulumuzda ikili öğretim yapılmayacaktır. Bize düşen bu mekânların içini başarılı ve geleceği gören öğrencilerle doldurmaktır." dedi.

Konuşmasının devamında okul yöneticilerinden üzerlerine düşen görevi hakkıyla yapmalarını isteyen Sarı, "Yaklaşık iki yıldır Bingöl'de görev yapıyorum. Bingöl'ün insanını ve coğrafyasını çok sevdim.Göreve geldiğim günden beri bütün çabam şu an bu ortamda bulunan eğitim ordusuyla eğitimi nasıl yukarı seviyelere çıkarabiliriz çabası içerisindeyim. Niyetimiz halis olursa önümüzdeki bütün engellerin kalkacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Toplantı, eğitimde akademik başarıyı arttırma, SBS sınav verilerinin değerlendirilmesi ve yeni sınav sisteminin analizi hakkında görsel sunu eşliğindeki bilgilendirme, konuşma ve değerlendirmelerle devam etti.

Toplantı eğitim ve öğretime yönelik ve görüş ve önerilerin ardından, öğretim yılının başarılı geçmesi dilekleriyle sona erdi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir