• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Siyer Yarışmasına katılan Ankaralı Peygamber Sevdalısı çocuklar duygularını paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye geneli düzenlenen Siyer Yarışmasına katılan Ankaralı Peygamber Sevdalısı çocuklar sınav sonrası duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine böyle bir fırsatı tanıyan Peygamber Sevdalıları Vakfı'na teşekkürlerini iletti.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Ankara'da da Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından gerçekleştirilen Siyer Yarışmasına dört kategoriden binlerce kişi katıldı. Siyer Yarışmasına katılan çocuklar, en büyük ödülün Peygamberimizin hayatını öğrenmek olduğunu belirti.

"Bir şeyler kazanacağıma inanıyorum"

Sınavın çok güzel geçtiğini aktaran Hüseyin Ali Emiroğlu, "Güzel geçti ve kolaydı. Bir şeyler kazanacağıma inanıyorum. Bu tür sınavlara herkesin katılmasını istiyorum. Kitabı çok okumanız gereklidir. Bazı yerlerin altını çizmeni gerekir ki çünkü aklınızda kalması gerekiyor." dedi.

"Kaybedeni olmayan çok güzel bir sınavdı"

Siyer sınavına katılarak Peygamber Efendimizin hayatını öğrendiğini söyleyen Muhammed Mursi Akyel, "Siyer sınavına katıldım. Kaybedeni olmayan çok güzel bir sınavdı. Kitabı çok okumanız lazım. Ben kitabı iki defa bitirdim. İnşallah hediye olarak drone kazanırım. Drone olmasa da inşallah bilgisayar kazanırım." ifadelerine yer verdi.

"Kitabı çok okumadım sadece iki defa okudum"

Sınava babasıyla geldiğini belirten Zehra Elif Alpsoy, duygularını şu şekilde aktardı:

"Kitabı çok okumadım sadece iki defa okudum. Ama sınav kolaydı. İnşallah kazanırım. Çalışmak gerekiyormuş onu anladım. Akıllı saat veya bilgisayar bu ikisinden birini kazanmak istiyorum."

"Kitabı bol okumak gerektiğini anladım"

Sınav vesilesiyle Peygamber Efendimizin hayatını anlatan bir kitap okuduğunu dile getiren Muhammed Ali Tekcanlı, "Sınavım iyiydi. Sınav öncesi yeterince çalışmadım ama kitabı okudum. Kitabı bol okumak gerektiğini anladım. Biraz bilgi soruları vardı." şeklinde konuştu.

"Seneye daha çok çalışıp hediyeler kazanacağım"

Çok heyecanlı olduğunu belirten Ahmet Ensar Tekcanlı, "Bu sınava Peygamber Efendimizi tanımak için girdim. Biraz heyecanım vardı. Seneye daha çok çalışıp hediyeler kazanacağım. Bu sınavda da hediye kazanacağımı düşünüyorum. Hediye ne çıkarsa fark etmez." dedi.

"Sınav çok güzel geçti"

Siyer sınavına ilk kez katıldığını aktaran Muhammed Yasin Emiroğlu, "Sınav çok güzel geçti. Allan ne verdiyse onu istiyorum. Heyecanım yoktu." şeklinde duygularını paylaştı.

"Çalıştığım için heyecanlı değildim"

Heyecanı olmadığını ifade eden Esranur Girgin, duygularını şu şekilde aktardı:

"Çalıştığım için heyecanlı değildim. Tüm soruları çözemedim. Sonlara kadar gelebildim. Hediye olarak umre veya drone kazanmak istiyorum. Peygamber Efendimizin hayatını okumak iyi ve güzeldi."

"Peygamber Efendimizin hayatını okumak çok iyi bir şeydir"

Son olarak Muhammed Yahya Girgin, "Sınavım biraz heyecanlı geçti. Kitabın bazı sayfalarını okudum bazı sayfalarını ise okumadım. Hediye kazanmayı düşünüyorum. Hediye olarak çanta veya bisiklet kazanmak istiyorum. Peygamber Efendimizin hayatını okumak çok iyi bir şeydir.  Bu sınav sayesinde Peygamber Efendimizi tanımış oluyoruz." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir