• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...
Peygamber Sevdalıları Adıyaman Derneği Başkanı Aktan: Sınava başvuru katlanarak devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'da "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen 1001 ödüllü Siyer Yarışmasına katılan öğrenciler yarışma için hazırlanan kitabı defalarca okuduklarını ifade ettiler.

4 ayrı kategoride yarışan katılımcılar, Türkiye geneli yapılan yarışmanın sonucu ne olursa olsun sınava giren herkesin kazandığını ve kimsenin kaybetmediğini dile getirdi. Adıyaman'da 17 ayrı noktada düzenlenen yarışmaya binlerce insan başvuru yaparak katılım sağladı.

"Şu an 6 bin kaydımız var"

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Aktan, "Bu sene 13'üncüsünü düzenlediğimiz 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı Siyer Yarışmamız her geçen gün artarak devam ediyor. Hem bizim açımızdan hem sınava giren adaylar açısından her gün sayımızı katlıyoruz. Adıyaman'da meydana gelen deprem nedeniyle sayımızda bir düşüş yaşandı. Şu an 6 bin kaydımız var yaklaşık olarak. İl merkezinin yanı sıra 6 ilçe ve 17 noktada sınavımızı gerçekleştirdik. Bu konuda destek veren Adıyaman Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sınav oldu. 13 yıldır yaptığımız sınavlarda il ve ilçe merkezlerimizde herhangi bir sorun yaşanmadı. Gelen adayları ve ailelerini kendi misafirlerimiz olarak görüyoruz ve o şekilde ağırlıyoruz." dedi. (İLKHA)








Bu haberler de ilginizi çekebilir