• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Antalya'da yeni adaylarını tanıtacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine kendi logo ve adaylarıyla katılacak olan HÜDA PAR, Antalya'da aralarında büyükşehirlerin de olduğu bazı il ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıtacak.

Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla 12 Şubat Pazartesi günü Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenecek programla adaylarını tanıtacak olan HÜDA PAR, programa tüm halkı davet etti.

Tüm teşkilatlarıyla 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere hazır olduklarını belirten HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, aday tanıtım programına tüm Antalya halkını davet etti.

"Halkın HÜDA PAR Belediyeciliğiyle tanışmasının zamanı gelmiştir"

Vatandaşların HÜDA PAR belediyeciliğiyle tanışma zamanının geldiğini belirten Durmaz, "Antalya ilimizin mevcut durumundan daha iyi bir seviyeye gelmesi, vatandaşlarımızın hak ettiği gerçek hizmeti alması ve şehirlerimizin daha huzurlu ve güvenli olması için yola koyulduk. Halkımızın HÜDA PAR belediyeciliğiyle tanışmasının zamanı gelmiştir. Bu hedefe ulaşmak için tüm teşkilatımızla sahada yoğun çalışmalar yapacak, halkımıza partimizin siyaset anlayışını götüreceğiz." dedi.

"Programa tüm halkımızı davet ediyoruz"

Aday tanıtım programıyla ilgili bilgiler veren Durmaz, "Yapacağımız aday tanıtım toplantısında Antalya ilimizin 19 ilçesinin Belediye Başkan Adaylarını ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı ilan edip tanıtacağız. Genel Başkanımızın önemli mesajlarının olacağı programa tüm halkımızı davet ediyoruz. Programda ayrıca Denizli, Isparta, Burdur, Konya ve Karaman'ın başkan adaylarını da açıklayacağız." şeklinde konuştu.

"HÜDA PAR belediyeciliğinde halkımızın sözü geçerli olacak"

Halk için hazır olduklarını vurgulayan Durmaz, son olarak şunları söyledi:

"Hizmeti esas alan bir anlayışa sahip olan HÜDA PAR olarak halkımıza hizmete hazırız. Adaylarımızın her biri hizmet için hazırlar. Dürüst bir siyaset ve gerçek bir hizmet için vatandaşlarımızın kapısına gidecekler. Değerli halkımızdan partimize destek vermelerini bekliyoruz. Bizler iktidar olduğumuzda belediyeleri halkımızla birlikte yöneteceğiz. HÜDA PAR belediyeciliğinde halkımızın sözü geçerli olacaktır. Bu düşüncelerle bir kez daha yapacağımız programa tüm halkımızı davet ediyoruz." (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir