• DOLAR 34.183
  • EURO 37.855
  • ALTIN 2908.813
  • ...
İzmir Umut Kapısı`ndan 80 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - Her ayın 5 ile 10`u arasında düzenli olarak muhtaç ailelere yardım ulaştıran İzmir Umut Kapısı Derneği, faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.
 
Dernek yetkilileri, muhtaç insanların sayılarının bir hayli fazla oluğunu, fakat imkânların kısıtlı olmasından dolayı herkese yardım edemediklerini ifade ediyorlar.

Yaklaşık 80 aileye yardım götürdüklerini ifade eden İzmir Umut Kapısı Derneği Başkanı Hacı Şani, "Umut Kapısı olarak; İzmir`de yardım faaliyetlerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz.
 
Bu manada tespit ettiğimiz muhtaç ailelere kaynak sağlayarak yardımda bulunuyoruz. Şuan yaklaşık 80 aileye yardımda bulunuyoruz. Tabi bize başvuran aile sayısı çok daha fazladır.
 
Neredeyse 200`ü bulan bir başvuru sayısı var. Bu başvuruların hepsine karşılık verebilmek için hayırsever vatandaşlarımızın harekete geçmesi gerekiyor.
 
Umut kapısı aracılığıyla muhtaç olan, mağdur, dul, yetim ve kimsesiz olan ailelere yardımları ulaştırabilmemiz için, bu hayırsever kişilere şiddetle ihtiyacımız var. Bu çağrımıza kulak verecek, hayırsever vatandaşlarımızın bize ulaşacağını umuyoruz." dedi.
(Yunus Şani - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir