• DOLAR 34.219
  • EURO 37.851
  • ALTIN 2925.217
  • ...
Ankara, Nijerya`daki saldırıyı kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Dışişleri Bakanlığı`ndan yapılan açıklamada, "Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu menfur eylem, terörizmin, gençlerimizin geleceğini yok etmeyi hedefleyen karanlık yüzünü bir kez daha gözler önüne sermektedir." denildi.

Nijerya halkının birlik ve dayanışma içinde hareket ederek, karşı karşıya kaldığı bu tehlikenin üstesinden geleceğine inanıldığı belirtilen açıklamada, "Ülkede son dönemde artan şiddet sarmalının bir an önce son bulmasını diliyoruz. Bu vesilesiyle, dost ve kardeş Nijerya Hükümeti ve halkıyla güçlü dayanışma duygularımızı bir kez daha ifade ediyoruz." ifadelerine yer verildi.Dışişleri Bakanlığı`ndan yapılan açıklamada, "Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu menfur eylem, terörizmin, gençlerimizin geleceğini yok etmeyi hedefleyen karanlık yüzünü bir kez daha gözler önüne sermektedir." denildi.

Nijerya halkının birlik ve dayanışma içinde hareket ederek, karşı karşıya kaldığı bu tehlikenin üstesinden geleceğine inanıldığı belirtilen açıklamada, "Ülkede son dönemde artan şiddet sarmalının bir an önce son bulmasını diliyoruz. Bu vesilesiyle, dost ve kardeş Nijerya Hükümeti ve halkıyla güçlü dayanışma duygularımızı bir kez daha ifade ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir