• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerinin artan maliyet giderlerini düşürmek için farklı kurumlar ile anlaşmalar imzalayarak Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odasına büyük bir değer kazandırıp hem de esnafın yükünü hafifletmeye devam ediyor.

Çiftçi, yeni bir anlaşmaya imza atarak üyelerinin otel hizmetlerinden indirimli yararlanmaları için bir otel firmasıyla protokol imzaladı.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerinin ticaretini ve sosyal hayatlarını kolaylaştırmak için ellerinden geldiği kadar çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çiftçi, "Üyelerimizin artan maliyet giderlerini düşürmek için farklı farklı sektörlerle indirim anlaşmaları yaparak bir nebze de olsa artan maliyetlerini düşürmeye çalışıyoruz. Grand White Hotel ile protokol imzaladık. Üyelerimize misafirlerini artık daha uygun fiyatlar ile ağırlama imkanı sunuyoruz. İmzaladığımız protokol sonrasında Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odamıza kayıtlı olduğunu gösteren belgeyi Grand White Hotel firmasına tanımlayan üyelerimize liste fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam edecektir." dedi. (İLKHA)