• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Mersin'de seyyar simitçi dehşeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin'de seyyar simitçi, benzin dökerek önce kendini daha sonra ise kendisinin simit satmasına izin vermediğini iddia ettiği kafeciyi yaktı. Seyyar simitçi Mersin Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Olay Mersin Serbest Bölgesi girişinde simit satan kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serbest Bölge girişinde simit kafe işleten Mehmet K. (45), dış kapı girişinde seyyar olarak simit satan Murat Ö.'yü (43) simit satmaması konusunda uyardı.

 

Buna öfkelenen seyyar simitçi Murat Ö. seyyar arabasını alarak kafenin önünde simit satmaya başladı. Bunun üzerine Mehmet K. durumu güvenlik görevlilerine bildirdi. Güvenlik görevlilerinin kendisini uzaklaştırmasına öfkelenen Murat Ö. İse, elindeki benzin bidonu ile kafenin önüne geldi. Benzini üzerine döken Murat Ö. önce kendini yaktı, ardından elindeki benzin bidonu ve üzerindeki alevlerle koşarak kafeye girip kafe sahibi Mehmet K'nin üzerine atladı. Her iki şahsın üzerindeki alevler, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından güçlükle söndürüldü.

 

Bunun üzerine olay haber alan Murat Ö'nün yakınları kafeye ve önündeki araca saldırarak zarar verdi. Şahısları polis ekipleri güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı.

 

Durumu ağır olan Murat Ö. ambulansla kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Yine ağır yaralı olan Mehmet K. İse, Mersin Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Mersin Devlet Hastanesi yanık ünitesinde tedavi altına alındı.

 

Mersin Devlet Hastanesi'ne gelen Murat Ö'nün yakınları sinir krizleri geçirdi. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir