• DOLAR 32.369
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2405.857
  • ...
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever, 6 Şubat depreminin yıldönümü programına katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır AFAD İl Müdürlüğünde düzenlenen ve İl Valisi Ali İhsan Su'nun da iştirak ettiği anma programına katılan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever ve beraberindeki heyet, asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünde, vefat eden vatandaşları rahmetle andı.

Depremin meydana geldiği saat olan 04.17'de düzenlenen programda, bir yıl önce yaşanan asrın felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananlara şifa, yakınlarını kaybedenlere de sabır dileklerinde bulunuldu.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"İl Başkanımız Zeynul Abidin Gülsever ve beraberindeki heyetimiz, Diyarbakır valiliği tarafından düzenlenen #AsrınFelaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde saat 04.17’de AFAD il müdürlüğünde gerçekleştirilen anma programına katıldı." (İLKHA)

İl Başkanımız Zeynul Abidin Gülsever ve beraberindeki heyetimiz, Diyarbakır valiliği tarafından düzenlenen #AsrınFelaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde saat 04.17’de AFAD il müdürlüğünde gerçekleştirilen anma programına katıldı. pic.twitter.com/2YIDyRJbrb

— HÜDA PAR Diyarbakır (@HudaPar21) February 6, 2024

 





Bu haberler de ilginizi çekebilir