Diyarbakır'da geleneksel yöntemlerle, güvercin gübresi kullanılarak yetiştirilen karpuzlar, 40 dereceyi aşan sıcaklıklarda tarlalardan toplanıyor.

Erken saatlerde mesaiye başlayan tarım işçileri, zorlu hava koşullarına rağmen hasadı sürdürüyor.

Tarlalardan kamyonlara yüklenen karpuzlar, Türkiye’nin dört bir yanına gönderilerek sofralarda yerini alıyor.

A A 20250708 38501984 38501962 D I Y A R B A K I R D A 40 D E R E C E Y I A S A N S I C A K T A K A R P U Z H A S A D IA A 20250708 38501984 38501970 D I Y A R B A K I R D A 40 D E R E C E Y I A S A N S I C A K T A K A R P U Z H A S A D IA A 20250708 38501984 38501971 D I Y A R B A K I R D A 40 D E R E C E Y I A S A N S I C A K T A K A R P U Z H A S A D IA A 20250708 38501984 38501972 D I Y A R B A K I R D A 40 D E R E C E Y I A S A N S I C A K T A K A R P U Z H A S A D IA A 20250708 38501984 38501977 D I Y A R B A K I R D A 40 D E R E C E Y I A S A N S I C A K T A K A R P U Z H A S A D IA A 20250708 38501984 38501980 D I Y A R B A K I R D A 40 D E R E C E Y I A S A N S I C A K T A K A R P U Z H A S A D IA A 20250708 38501984 38501953 D I Y A R B A K I R D A 40 D E R E C E Y I A S A N S I C A K T A K A R P U Z H A S A D I

Kaynak: AA