Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Devlet Su İşleri’nin (DSİ) taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere 1.389 yeni personel alınacağını duyurdu. Bakan bu müjdeyi kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi. Farklı illerde ve bölgelerde görev yapacak yeni çalışanlara başarılar dileyen Yumaklı, alımların ülke için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

DSİ Personel Alımı Yapacak İşte Detaylar..

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün (DSİ) taşra teşkilatında görevlendirmek üzere 1389 personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu.

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün taşra teşkilatında görev yapmak üzere 1.389 personel alımı gerçekleştireceğiz. Ülkemizin dört bir yanında görev alacak yeni çalışma arkadaşlarımıza şimdiden kolaylıklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Resmen Duyurulacak!

Açıklamanın ardından DSİ personel alımıyla ilgili başvuru tarihi, başvuru şartları, kadro dağılımı ve KPSS kriterleri vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. DSİ’nin alım yapılacak pozisyonları ve başvuru sürecine ilişkin detayların kısa süre içinde Resmi Gazete ve ilgili kurum duyurularıyla paylaşılması bekleniyor.

1389 personelin ülkenin farklı bölgelerinde taşra teşkilatında görevlendirileceği belirtildi. Başvuru ekranı, KPSS şartı ve alım kriterleri, ilan yayımlandığında netlik kazanacak. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın açıklamasıyla birlikte süreç yakından takip edilmeye devam ediyor.

Muhabir: AMMAR KIZILÇINAR