• DOLAR 32.369
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.405
  • ...

FETÖ`nün en başarılı olduğu alan bence, bilinçaltı mesajlarıdır. Subliminal mesaj yöntemi olarak da anılan bu yöntem, sunulmak istenen objenin bir başka objenin içine gizlenmek suretiyle sunulmasıdır. Bu mesajlar, genelde basit ve anlaşılır olmaktan uzak olurlar ve ancak hedef kitlenin anlayacağı şekilde tasarlanırlar. Ancak çok sık kullanılmak suretiyle de toplumsal bir bilinçaltının oluşmasına ve galatı meşhurenin ikamesine vesile oluyor.

Özellikle Pensilvanya kaynaklı sohbetlerde bunlara sıkça rastlamak mümkün. Adı Lazım Değil`in Herkül adlı sitesinde yayınladığı her sohbette bu tür subliminal mesajlar muhakkak ki mevcuttur.

STV kaynaklı dizilerde ve dilden dile dolaşan efsanelerde kullanılan rüyalar da bu şekilde birer Subliminal mesaj aslında. Adı Lazım Değil ile Peygamber (S.A.V) arasında ileri bir kurbiyet varmış mesajı vermek için yapılan bu kurgu ile, topluma kendilerinin nebevi bir hareket oldukları mesajını verdikleri gibi Adı Lazım Değil ile Nübüvvet arasında da -haşa- bir yakınlık kurmaya çalışıyorlar.

Aslında Ümmet olarak biz, Hz. Muhammed`in Peygamberliğini tasdik ediyorken, bu sapkın taife adeta Peygambere, kendilerini tasdik edici görevi biçiyorlar.

Peki, İslam Kültüründe olmayan bu ahlak nereden geliyor? Bu tür sembollerle mesaj veren en belirgin hareket İlluminati oluşumudur.

 İlluminati, ‘Zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirip Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket eden oluşum` olarak tarif ediliyor. Bu tarifi okuyup FETÖ`nün 40 yıllık geçmişi ile karşılaştıran herkes aradaki stratejik, teorik ve pratik örtüşmeyi fark edecektir.

FETÖ de zihin kontrolü uygulamak suretiyle aynen İlluminati gibi devşirdiği kişiler aracılığıyla hedefine ulaşmak istedi. Bunu yaparken de sembollerden, subliminal mesajlardan çokça faydalandı. Özellikle Sızıntı Dergisi`nin kapakları ile bu tür mesajlar çokça verildi. Akıl veren Şeytan aynı olunca yöntem de aynı oluyor dolayısıyla.

Adı Lazım Değil`in sohbetlerinin yayınlandığı sitenin isminin Herkül olması bile, bu amaca matuf bir tercihtir.  Roma mitolojisinde Herkül, Yunan Mitolojisinde ise Herakles olarak adlandırılan bu mitoljik kahraman, mitolojiye göre Yunan Tanrılarından Zeus`un gayrı meşru çocuğudur. Herkül bir piçtir yani.

Mitolojiye göre, Tanrısal güçlere sahip olan Herkül her açıdan üstün biridir. İnsanları etkileyebilme kabiliyetine sahip olan Herkül`ün bir diğer özelliği ise acımasız oluşudur. Kendi karısını ve 3 oğlunu öldürmüştür.

Ve bu Herkül, tüm bu özellikleriyle beraber Adı Lazım Değil`in idollerinden biri olmalı ki; temel iletişim kaynağı olan sitesini bu adla adlandırmıştır. Belli ki; kendine Herküllüğü yakıştırıyor.

Bunlar ışığında FETÖ ile İlluminati arasında bir ilişki olduğunu iddia etmek yanlış bir iddia olmasa gerek.

Gelelim tanımlamada geçen Zihin kontrolü meselesine. Bu, FETÖ`nün en başarılı olduğu alan. Peki, bunu nasıl yapıyorlar ve nereden öğrendiler acaba? Aslında bu, bir tür sihir gibi duruyor. Yaptıkları onca zararlı şeye bakınca;  Acaba bu FETÖ, Mossad aracılığıyla Harut ile Marut`la mı görüştü diye merak etmiyor da değilim doğrusu…