• DOLAR 32.387
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2326.31
  • ...

Cezaevinde kalan birisi hastalanınca doktora götürmüşler. Hastalığı ilerlediğinden tüm vücuduna yayılmaması için doktorlar ayak parmaklarını kesmişler. Cezaevine dönen mahkumu o halde gören laz başgardiyan;

- Geçmuş ola uşağum, demiş ve sıcak karşılayarak ilgi göstermiş.

Bir müddet sonra mahkum yeniden ağırlaşmış ve tekrar hastaneye gitmiş. Bu kez ayağının birini bilekten itibaren kesmişler. Kısa bir zaman sonra yeniden cezaevine dönen mahkumu karşılayan başgardiyan, ayağın kökten kesildiğini görünce, mahkumun sedyesine eğilerek önce gözkırpmış ardından da;

- Maşallah bakayrum da her gün bir parçan gideyu. Sanma bu laz uşaği anlamay önce parmakları yolladin, şimdi de ayak getti. Bakayrum da ufak ufak firar edeysun, der.

Tıpkı Damat beyler gibi.  Onlar da birer birer cezaevlerinden tüyüyorlar. Önce Topbaşgillerin damadı Kavurmacı şimdi de Arınçgillerin Ekrem`i. Düşünsenize kimi insanlar sadece Zaman gazetesine abone oldukları ya da Bank Asya`da hesapları olduğu için halen zindandayken bu iki damat ise, FETÖ`nün finansal alanlarında çok etkili olmalarına rağmen ellerini kollarını sallayarak dolaşabiliyorlar.

Enteresan olanı ise, FETÖ`den yargılanan sıradan bir insan bile tahliye olunca harekete geçen, tepki gösteren iktidar çevresi bu iki şahıs hakkında  nedense susu pus kalıyor. Hatırlanacağı üzere FETÖ`nün medya ayağı olarak bilinen dosyada tahliye edilen sanıklar gelen tepkiler üzerine aynı gün, bu kez de Darbe soruşturması uyarınca yeniden tutuklanmışlardı. Ama söz konusu kişiler Damatlar olunca en azılı FETÖ düşmanları bile, kendini uçak moduna alabiliyor.

Darbeye karıştığı iddiasıyla sadece 3 günlük asker olan kişiler bile halen tutuklu iken ve Müebbet ile yargılanırken FETÖ`ye oluk oluk para akmasını sağlayan ve FETÖ`nün sözünden çıkmayan damatlar ise adeta ödüllendiriliyor. Şimdi biri çıksa ve eğer bu adalet ise ben bu adaletin ta içine tüküreyim, dese haksız mı?

Hani hep soruluyor ya, FETÖ`nün siyasi ayağına dokunulacak mı? diye. Emin olun bu asla olmayacak. Siyasilerin FETÖ`cü damatlarına bile dokunamayandan Siyaset içerisindeki FETÖ`cülere dokunmayı bekleyecek kadar da saf olmamak lazım. Çünkü dokunmaları durumunda ucunun kimlere kadar uzanacağını çok iyi biliyorlar da ondan.

Biz FETÖ elebaşı için ‘Kara Vezir` derken FETÖ`ye memleketi peşkeş çekenler o zamanlar FETÖ`nün siyasi ayağı olarak ‘Firak`tan Vuslat`a giden yolları gözyaşlarıyla temizliyorlardı`

Mülkün temeli olan Adalet, Damatların mülkü olmaya devam ederken, Damatgillerin zindanlara tıktıkları Yusufi kardeşlerimiz ise içeride gün saymaya devam ediyorlar.  Ne de olsa Topbaş ya da Arınç Hanedanın damatları değiller.

Yuh olsun Adaletinize...