• DOLAR 32.323
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2298.801
  • ...
SON DAKİKA

Referandum süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, sürece Yusufiler açısından baktığımı yazıp çizmiştim. Hatta Referandumda, Evet oyu kullanacak olan kimi dostlar, Yusufilerin çıkması için oyum Evet olacak, demişlerdi. Öyle de yaptılar.

Çıkan sonuca bakarsak her devrin mazlum ve mağduru olan Mustazaf Camia`nın, Evet Cephesini ipten aldığını söyleyebiliriz. Yıllarca beraber oldukları hatta AK Partiyi beraberce kurdukları insanlardan bile destek almayan, kendi kardeşleri tarafından bile yalnız bırakılan Erdoğan, Yusufilerin aileleri ve dava kardeşleri tarafından yalnız bırakılmadı.

Referandum sonrası yapılan analizler, il il, ilçe ilçe yapılan simülasyonlar ve karşılaştırmalar da şahittir ki, Yusufilerin kardeşleri Yusuf`un kuyuda olduğunu bildikleri halde Yusuf`un kardeşleri gibi davranmadılar.

Zaman artık vefa zamanıdır. Referandumdan zaferle çıkan ve Başkanlık yolunda ilerleyen Sayın Erdoğan`ın, çeyrek asırdır devam eden bu zulmü görmesi lazımdır artık.  Hem de bir lütuf olarak değil hakkın iadesi olarak. Kimsenin Af, özel af gibi bir talebi de yok. Yeter ki, yeniden yargılanabilme ve kendilerini ifade edebilme şansı verilsin.

Sayın Erdoğan`ın da defalarca ifade ettiği gibi ‘Zulme rıza gösteren zulme ortaktır`

Başkalarının sınav sorularını çalan Fethülvahşetçiler, Yusufilerin gençliğini hatta ömürlerini çaldılar. Yusufilerin çocuklarından babalarını hanımlarından kocalarını, ana-babalarından evlatlarını çaldılar.

Şimdiye kadar Fetö`nün gadrine uğramış herkesimin mağduriyetini gideren iktidar, Yusufilere gelince nedense FETÖ yargısının adaletine sığınıyor.  Ne yani, her konuda zulmeden Fetö yargısı Hizbullahi Hükümlülere gelince mi Adalet dağıttı. Yok böyle bir mantık. Bu mantıktan gidecek olursak 17-25 Aralık da, MİT tırları olayı da Adaletli davranış olarak değerlendirilebilir. Neticede Hizbullahileri müebbet cezasına çarptıranlar da 17-25 Aralık davalarını hayata geçirenler de aynı cübbenin teröristleri aynı kapının tasmalıları değil mi?

O halde, neden Allah Azze ve Celle`nin gayretini harekete geçirecek olan bu zulüm halen devam ediyor? Yusufiler içeride olduğu müddetçe, Cevzet Soysal cinayeti aydınlanmadıkça, Ak Parti 51 değil 91 de oy alsa iktidar Ak Parti değil FETÖ`dür. Marifet FETÖ`cüleri içeri tıkmak değil FETÖ`cülerin içeri attıklarını içeriden çıkarabilmektir. Çünkü bu gün sürü halinde içeri tıkılan FETÖ`cülerin de Balyoz ve Ergenekoncular gibi yine sürü halinde dışarı çıkarılmayacaklarının hiçbir garantisi yok.

Bu zulüm bitmeli artık. Bu ortaklık çökmeli ve FETÖ`nün iktidarına son verilmelidir.

Evet, Referandum kıl payı da olsa kazanıldı… Ama daha Başkan`ın kim olacağı belli değil. Başkan olmak için de destek alabilmek için bu camianın kapısını çalacak bir sebebin olması lazım değil mi? Yusufi bir Ana`ya, Oğlum nerede, diye sorduğunda verecek cevabınız olmalı. Ya da Yusuflar analarının yanında olmalı değil mi?

Başkan olmak için belki yüzde birlik bir oran gerekecek. O oran Yusufilerin kardeşlerinin elinde olmasın sakın.