• DOLAR 32.516
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2476.693
  • ...

-Bill Gates ile Jeff Bezos Yat Yarışına Mı Girdiler Hacı Olma Yarışına Mı?

Daha 3 ay önce idi, basına ballandıra ballandıra şöyle bir haber servis edilmişti;

“Bodrum’a gelen Bill Gates’e arkadaşlarıyla yedikleri yemek sonrası 80 bin liralık fatura çıkarıldı!” deniliyordu.

Yerli basın, Bodrum esnafının Gates’e yüksek fatura çıkardığıyla ilgilenip magazin malzemeleriyle toplumu meşgul ediyor ama niçin geldiği konusunda tek kelime etmiyordu.

Üç ay sonra Bill Gates yine aynı beldelerde. Yine Efes’teki Meryem Ana Kilise’sine gelip HACI olduğu haberleri yapılıyor.

“Hacı Bill!” kulağa komik geliyor değil mi?

Sadece komik olsa ‘Neyse’ der gülüp geçerdik ancak Amazon’un kurucusu ve Blue Origin şirketinin sahibi Jeff Bezos da aynı yerlere gelince işin bu kadarla sınırlı olmadığı anlaşılıyor.

Bunlar ilk değildi tabii, 21 Mart’ta Rotschild ve Rockefeller ailelerinin olduğu bir grup Küreselci, Mitra Tapınağına (Diyarbakır Çınar’da bulunan Zerzevan Kalesine) sessiz ve gizli bir ziyarette bulunmuştu.

Türkiye’ye yapılan bu ziyaretleri görünce ABD dış politikalarını belirleyen CFR’nin etkin üyesi ve Rockefeller vakfı başkanı Kissenger’in iki önemli tespitini hatırlıyor insan.

Ne diyordu Kissenger?

1- “Petrol ile hükümetleri, para ile devletleri, gıda ile insanlığı kontrol edersiniz!”

2- 21. yy’a doğru adlı kitabında “Türkiye artık çantada keklik bir ülke değil!” “Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülke”

Bu tespitler ışığında gezilere bir daha bakalım şimdi,

İlginç bir şekilde Türkiye’de son yıllarda üst üste tarihi on bin yılları bulan tapınaklar bulunuyor.

Bahsi geçen Küreselci güruhun tümü için “Bunlar ezoterik inançlara sahip olup Hristiyanlık veya Musevilik ile bir ilgilerinin olmadığı” anlatılmasına rağmen Ege Bölgesi’nde bulunan 7 İnayet Kilisesi denilen 7 büyük kiliseye rağbetleri ne ile ifade edilebilir?

Yoksa bu da sadece ‘Tarihi bir ziyaret’ olup asıl sebep gizleniyor mu?

Öyle ise, bu sebep ne olabilir diye düşünürken Time Dergisi’nin son sayısı (28 Ekim 2021) canlanıyor gözlerde.

Tam da G20 liderleri Roma’da toplanmışken ve İskoçya’nın Glasgow kentinde 1-12 Kasım tarihleri BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 26. Taraflar Konferansı (COP26) düzlenecekken Küreselcilerin meşhur dergisi yaklaşan iklim kaosuna işaret ederek şu kapakla çıkıyor:

“Last Call- Son Çağrı”

Microsoft teknolojilerinin kurucularından olan Bill Gates, birden görev alanı değiştirerek Yeryüzü ve biyoteknoloji ile uğraşmaya başlıyor.

Ve ilginç bir şekilde Pandemi döneminde DSÖ Başkanından daha çok sesi çıkan tek isim Bill Gates oldu.

Pandemi konusunda son olarak;

“Dünya gelecekte olası bir pandemiye hazır değil. Salgın hazırlıklarına gösterilen ilgi beklediğim gibi değil, endişeliyim!” demişti.

Sanki bir yapı yeryüzü ve içindekilerle ilgilenme görevini Bill Gates’e, Gökyüzü ile ilgili konuları da Bezos ve Elon Musk’a ihale etmiş gibi bir manzara çıkıyor ortaya.

Bill Gates’in her iki ziyaretinde Trakya Bölgesi’nden 1 milyon, Ege bölgesi’nden 3 milyon m² arazi satın aldığı iddia ediliyor.

Tamam da o zaman Bezos neden geldi?

Ne için geldiği bilinmez ancak güzel yemekler, hava deniz ve güneş için gelmediği açık.

Tam aksine uzun vadede ülkenin toprağını suyunu azami derecede sömürecekleri anlaşılmasına rağmen ikilinin Türkiye’ye geliş nedenleri yakında daha net ortaya çıkar.

Bununla birlikte asıl merak edilen konu;

Ne için geldikleri öğrenilse dahi vatandaşın bunun üzerine çıkarımda bulunup bulunmayacağıdır!

-Türkiye George Soros’u Neden Hedef Almaya Başladı?

“Bana bilmediğim bir şey söyle!” diye bir söz var Türkçe’de.

Etrafında fırtınalar koparılan Osman Kavala için “Kızıl Soros” denildiği, yıllardır bilinen bir gerçek olmasına rağmen neden şimdi en tepeden Sorosçulukla suçlanıyor?

Küresel yapının önemli figürlerinden biri olan George Soros yapılanmalarına karşı sırayla Macaristan, Rusya ve Polonya çeşitli yasaklamalar getirdiler.

Anlaşılan o ki Türkiye de ‘Açık Toplum Vakıfları’ gibi Sorosçu yapılara yönelik yeni düzenlemelerin arifesinde bulunuyoruz.