• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...

-'Kötü Ruhları Kovan' Rahipler!

Kötü ruh ya da iyi ruh kavramaları Batı Dünyasının ezoterik inançlarına devamlı meze yaptıkları konulardan biri haline gelmiş.

ABD'de rahipler halkı 'kötü ruhlardan kurtarmak' için toplu 'şeytan çıkarma' ayinleri yapıyor. 17 Ekim'de San Francisco ve Portland'da halka açık alanda "şeytan çıkarma" ayini gerçekleştirmişler.

İlginç olan; böyle bir olaya basın yayın organlarının kayıtsız kalması.

Hadi ABD basınını anladık da Türkiye’deki Sol-Laik-Kemalist medyanın her fırsatta dinsel uygulamaları mercek altına alıp tahkir etmek için fırsat kollamalarına rağmen söz konusu ABD olunca üç maymunu oynamaları anlaşılır gibi değil.

Acaba sebep; hala “ABD rüyası” denilen hayalin tozpembe ütopyasından kurtulamamalarından mıdır?.

-Siyonist Olmak İçin Ne Gerekir?

Tarih 10-11-2016 dönemin ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Dünya Yahudi Kongresi'nin New York'taki toplantısına davet edilmiş ve burada siyasi Siyonizmin kurucusu Theodor Herzl Ödülü takdim edilirken Siyonist olduğunu ve Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmediğini belirtiyordu.

Şimdi tarih 10-11-2020, ABD’de yapılan seçimlerden sonra Amerikalı Yahudilerin çoğunun Biden’e oy verdikleri söyleniyor.

Biden’la birlikte ellerini en çok ovuşturanlar Siyonist işgal rejimi oldu. Çünkü ABD’nin başına alenen Siyonist olduğunu söyleyen bir başkan geldi(getirildi)

-The Economist’in Kehaneti(!) Gerçekleşiyor

Birkaç ay önce bu dergide oldukça ilginç bir kapak vardı. Çin’den Dünyaya doğru yol alan gemiler ve büyük uçaklar(Kargo uçakları) kapakta yer alıyordu.

Tersten okunduğunda; Çin dünyaya mal taşıyordu yani büyüyordu.

Ancak The Economist yakın geleceği iyi biliyordu ki; aslında Çin’den taşınma olacağına işaret ediyordu.

ABD’nin en büyük deniz filosunun bulunduğu Güney Çin Denizindeki ülkeler ilginç bir şekilde dünyaca ünlü markaların merkez üssü olmaya başladı.

30 yıldır Çin’i mesken tutan büyük firmalar birkaç aydır yoğun bir şekilde Vietnam, Kamboçya, Güney Kore ve Hindistan gibi ülkelerde büyük fabrikalar kurmak için kolları sıvamış bulunuyorlar.

Kısacası Küreselci firmaların gözle görülür bir şekilde Çin’den kaçışları olduğu gözlemleniyor.

Ancak Çin’i bugünkü gücüne kavuşturanların da Küreselciler olduğu gerçeğine bakıldığında bu kaçışın sebebi sorgulanmaya başlanmalıdır.

Acaba Çin’den vaz mı geçtiler yoksa bir süre daha ABD ile yollarına devam mı edecekler?

Hele hele Biden gibi onlar için emir kulu sayılabilecek biri seçimi kazanmışken.

-Cumhuriyet Gazetesi’nin Diyanet Hazımsızlığı!

 “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda verdiği bilgiler, iktidarın politik tercihlerini ortaya koydu. Bakan Selçuk’un açıkladığı verilere göre, kamuda istihdam edilen din görevlisi sayısında 2002 yılından bugüne yaşanan artış, öğretmen sayısındaki artışı geçti.” Mezkur gazetenin haberi veriş tarzı oldukça ilginç!

Haberin ardından ülkedeki açlıktan yoksulluktan ve sokaklardaki çocuk sayısından dem vuruyor. Oysa verilere göre;

Din görevlisi sayısı 2002 yılına göre 2020 yılında yüzde 71 artarken aynı dönemlerde öğretmen sayısındaki artış yüzde 69 oldu. Öğretmen sayısındaki artış din görevlisi sayısındaki artışın altında kalırken hemşire, tabip, polis, hakim ve savcı sayısında son 18 yılda yaşanan artış sırası ile yüzde 364, yüzde 174, yüzde 68 ve yüzde 176 olarak belirtilmiş.

Yani bu gazete Diyanet üzerinden Din’e ve Dindar’a bir yerden vurmak için kolları sıvamış ama verilerin altında kaldığı için sesi o kadar da çıkmıyor, şükür.