• DOLAR 32.6
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2497.098
  • ...

Abdulkadir Aydoğan - Doğruhaber

Askeri Darbelerle yıllarca zulme uğramış bir milletin evlatlarıyız. Dindarların, iyilerin, salihlerin, Allah`ı sevenlerin tasfiye edildiği bir ülkede yaşayan bizler, 15 Temmuz`da bu gidişe dur dedik. Usandık bu gidişten usandık! Yeter artık! İyilerimizi cezaevlerinde çürütmenizden, çocuklarımızın geleceğini çalmanızdan, kötüleri başımıza idareci olarak atamanızdan, ABD ve İsrail hizmetkârı kölelerin bize tahakküm edip bizi yönetmesinden usandık be. Allah`a hamd olsun yüz yıllardır uygulanan sömürü düzenini, zülüm çarkını bozduk.

Evet, tüm bunlar bu milletin öz varlığını ortaya çıkarması ile gerçekleşti. Allah aşkına o tankların altına yatmak, askerin çevirdiği G-3`e çekinmeden, korkmadan, titremeden erkekçesine göğsünü doğrultup siper eden kahraman Müslüman evlatlarını tebrik ediyorum. Allah iki cihanda da aziz etsin.

Darbeler en çok dindar insanımızı ezmiş, en doğal haklarımızı dahi elimizden almıştır. Darbe gecesini anlatan dostlarımdan biri şöyle anlatıyor: O gece darbenin olduğunu duyar duymaz motoruma bindim, ağlaya ağlaya meydana geldim. Niye ağladın diye sordum: Çocuklarıma, zindanlara girecek sakallı, ihlaslı ağabeylerime, idama götürülecek olan Salih yöneticilerime ve çocuklarıma, geleceğime ağladım be hocam dedi.

Bir başka arkadaşım ise meydanda iken anlatıyor: Hocam 28 Şubat döneminde bizi işkenceye aldılar. Vücudum halen yara bere içindedir. Niye diye saf saf sordum. Hocam vücudumuza elektrik verdiler. Hazırladıkları ifadeyi zorla imzalamamı istediler. Hatta dayanamadı, vücudunun sağ yanındaki bir elden büyük yanık izini gösterdi. Göğüs kısmının altında sağ taraftı. -Peki, ne oldu. Suçlamaları kabul ettin mi?  -Vallahi daha dayanamıyordum imzayı atıp kurtulayım diye düşünüyordum. Filistin askısındaydım. O esnada 3 yaşındaki küçük kızımı rüya ile hayal arasında bir halde iken gördüm. Dayan baba az kaldı dedi. Bunun üzerine iradem güçlendi hiçbir suçlamayı kabul etmedim.- Peki ne yaptılar. -Mahkemeye çıkardılar. -Cezaevi yattın mı? Tabi ki… Niye diye sordum suçlamaları da kabul etmemiştin dedim. O da gülerek örgütsel tavır sergilemişsin diyerek hakim bana 2 yıl verdi. Hakim onlardan, polis onlardan, işkenceciler onlardan… İşte hocam bunları bi daha yaşamamak için evimdeki misafirlerle darbeyi duyar duymaz abdest alıp iki rekat namaz kıldık. Ailemle helalleştik ve meydana koştuk.

 Evet, bu anlatılanlara yabancı olmadığınızı biliyorum. Bu ülkede o kadar zulme uğrayan mustazaf, mazlum, gariban ağabeylerimiz var ki anlat anlat bitmez. Ama bu ağabeylerimin hepsinin gözünde gördüğüm bir şey var: O da acılara, çilelere, fakirliğe, sürgüne, zindana, işkenceye rağmen; umut, hüsnü niyet ve ihlastır. Hiçbirinin gözünde kibre, riyaya, korkaklığa rastlamadım. İşte, bizi bu günlere getiren bu insanlardır. Size çok şey borçlu olduğumuzu biliyoruz, isimsiz kahramanlar. Herkese yaptığının karşılığının eksiksiz verileceği günde rabbi rahimim sizi sevindirsin ve razı etsin.

İşte ey tankları sürenler, helikopterlerden kurşun yağdıranlar, F-16`larla milletin üzerinden alçak uçuş yapanlar! Niye millet sizden kaçmadı ve ölümü tercih etti anladınız mı? Tekrardan işkencelere, zillete uğramamak içindir.

Evet, denizde iki balık kavga etse bunu büyük şeytan ABD`den bilin diyen rahmetli İmam Humeyni`nin sözünü hatırlatmadan geçemeyeceğim. Emperyalistlerle mücadele edip İslam ümmetine yeni bir ufuk açan İmam Humeyni`yi rahmetle anıyorum. Şu an itibariyle emperyal güçlere karşı çıkan Erdoğan`ı bütün İslam ümmeti sahiplenmeli ve yeni bir çağın başlangıcını açmalıyız. Şii`siyle Sünni`siyle biz İslam ümmetiyiz.

Her şeye rağmen 17 Aralık`tan hemen sonra 25 Aralık sürecini oluşturanların 15 Temmuz`dan sonra yeni komploları ve saldırıları daha şiddetli olacaktır. Bir değerli düşünür, Fetö mağduru ağabeyime dedim; bedduaların kabul oldu, duman oldular. Milletimizi çok zor günler bekliyor dedi. Niye dedim. Çünkü bunları küçük görüyorlar ancak bunlar daha büyük cürümler yapabilecek güçteler. Tedbirli olunmalı. Cumhurbaşkanı ve bütün yöneticiler tedbiri elden bırakmamalıdır, dedi.

Milletim adına hafiz olan Allah`a sığınır, hepinizi perçemleri tutan Allah`ıma emanet ederim.