• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...

Son dönemlerde Siyonist işgal rejimiyle ilişkilerini sıkılaştıran putperest Hindistan yönetimi belki de Siyonist rejimin de kışkırtmasıyla o topraklarda yaşayan Hind Müslümanlarına adeta savaş ilan etmiş durumda.

Hindistan’da yüz milyonlarca Müslüman yaşıyor. Hindistan asırlarca İslam’ın toprakları olarak anılageldi. İslam medeniyetinin kültürel eserlerinde, edebiyatında, şiirinde Hindistan ismi sürekli ön planda olmuş bir isimdir. Hindistan’ın her yerinde İslam mimarisinin üretimi olan binlerce eser var. Müslümanlar Hindistan’ın geniş, verimli topraklarında birçok devlet kurup asırlarca yaşattılar. Öykülerimizde, masallarımızda hep Hindistan var. Yani Hindistan Müslümanların öz be öz vatanıdır. İslam medeniyetinin serpilip güçlendiği topraklardır.

Ama bugün faşist, ırkçı, putperest, bağnaz, Siyonizm uşağı Hind yönetimi, Müslümanlara kendi topraklarında kan kusturuyor. En üst düzey Hintli yöneticiler, kameraların karşısında fütursuzca İslam’ın Peygamberine hakaret edebiliyorlar. Müslüman çocukları asimile etmek için her türlü baskıyı alçakça uyguluyorlar. Müslüman kadınların, kızların namus ve iffetlerine el uzatarak okullarda, resmi dairelerde tesettürü yasaklıyorlar. Dinlerine, değerlerine, yaşam haklarına saldırıyı kabul etmeyip itiraz eden Müslümanlara işkence ediyor, zindanlara atıyor, aşağılıyor, hayatı onlara zindan ediyorlar.

Faşist Hindistan yönetimi bu alçaklıklarında Siyonist rejimi örnek alıyor. Aslında Siyonist rejimle ilişkisi olan, Siyonist rejimle normalleşen, Siyonist rejimin akıl hocalığını kabul eden tüm ülkelerde Müslümanlara yönelik zulüm, baskı, asimilasyoncu politikalar tırmanışta; İslami değer ve öğretilere, Müslümanların Müslümanca yaşama hak ve arzusuna yönelik saldırılar artmakta… Bu durum tek başına bile göz önünde bulundurulduğunda Siyonist israil rejiminin ve dünyanın en azgın cinayet şebekesi Amerika’yı kontrol eden Siyonist lobilerin Müslümanların en büyük, en azgın ortak düşmanları oldukları ayan beyan ortaya çıkıyor.

Dünyanın şeytani güçlerinin destek ve kışkırtmasından da cesaret alan putperest Hindistan yönetimi yaptığı alçakça saldırılarla Hind Müslümanların sabrını tüketmiş gibi görünüyor. Hindistan Müslümanları on binler, yüz binler halinde sokaklara, meydanlara dökülerek israil uşağı, Amerikancı Hindistan yönetimini protesto ediyor, canlarını verme, işkencelere uğrama pahasına dinlerine, değerlerine sahip çıkıyorlar. İzzetli bir direniş sergiliyorlar.

Hindistanlı yöneticiler tarihten ders almamışa benziyorlar. Yaptıkları alçakça saldırıların bir iç savaşı beraberinde getireceğini, sonraki süreçte Hindistan’ın parçalanmasına yol açacağını hesap etmiyorlar. Kendilerini dev aynasında görüyorlar. Arkalarındaki Siyonist lobilere güveniyorlar.

Putperest Hindliler aynı hatayı daha önce de yapmışlar, dönemin egemen şeytani gücü İngilizlerin kışkırtma ve tuzaklarına aldanarak Müslümanlara bir iç savaşı dayatmışlardı. Hindistan’da yaşayan Müslüman, Hindu milyonlarca insanın öldürülmesine, bu tarihi ülkenin yakılıp yıkılmasına, yüz milyonlarca insanın büyük acılar yaşamasına yol açan bu iç savaş sonucunda Hindistan parçalanmış, Pakistan ve Bangladeş kurulmuştu.

Öyle görünüyor ki Putperest Hintliler Müslümanlara yeni bir iç savaşı dayatma peşindeler. Allah’ın izniyle bu iç savaş izzetli Hint Müslümanların zaferiyle sonuçlanacak. Halklara düşman tüm gerici, faşist, emperyalizm uşağı, Siyonist lobilerin güdümündeki yönetimlerin kaderlerini paylaşmaya mahkûm olacak Hindistan yönetimi büyük bir zillet ve yenilgiyi tadacaktır.

Bu mücadelede Türkiye Müslümanları üzerlerine düşen görevlerini yapmalı, Hindistan’ın izzetli Müslümanlarına destek olmalıdırlar.