• DOLAR 32.595
  • EURO 34.868
  • ALTIN 2505.191
  • ...

Peygamber Sevdalıları otuz merkezde Peygamberi Anlama etkinliği düzenleyecek. İlk büyük etkinlik önümüzdeki Pazar günü Batman`da olacak. Daha sonra Diyarbakır ve diğer yerlerde… Şimdiden çoluk çocuk hepimizi derin bir coşku ve heyecan sarmış durumda…

Mevlit etkinlikleriyle birlikte Peygamber Sevdalıları salavat kampanyasını da başlattı. Herkesin dilinde salavatı şerifeler dolaşıyor. Dudaklar ve kalpler Peygamber Efendimizi zikretmekle meşgul. Öyle bir manevi iklimin içine girdik ki bu iklimden hakkıyla faydalanabilirsek gönüllerimizi cahili kirlerden temizleme fırsatını yakalamış oluruz.

Bir taraftan üç ayların feyzi, diğer taraftan milyonları Peygamber aşkıyla buluşturan Mevlid-i Nebi etkinlikleri. Nur ala nur…  Nurların içinde yüzme fırsatını bize verdiği için yüce Yaradana sonsuz Hamd-u şükür olsun.

Dediğim gibi ilk devasa etkinlik Batman`da yapılacak. Önümüzdeki pazar günü yapılacak etkinliğe dostlarımızı, aile fertlerimizi, komşularımızı alarak gitmeliyiz. Alanı hınca hınç doldurmalı, yeri göğü salavat ve tekbirlerle inletmeli, bu halkın arasından Peygamber sevdasını asla söküp atamayacaklarını dosta düşmana ilan etmeliyiz.

Müslüman Kürt halkı olarak, Müslüman Türkiye halkı olarak bizleri bir araya getiren, bütünleştiren, hayatımıza yön veren, değerlerimizi inşa eden şeyin Peygambere bağlılık olduğunu, Peygamber sevdası olduğunu herkese göstermeliyiz.

Meydanı öyle bir doldurmalıyız ki, Peygambere olan aşkımızı öyle bir coşku ve heyecanla haykırmalıyız ki bizi Peygamberimizden, onun yolundan, onun vasıtasıyla vahyedilen yüce İslam`dan, ilahi değer ve öğretilerden koparmak isteyen, dinimiz ve Peygamberimizle aramıza kalın setler çekmek isteyen şer güçler umutsuzluğa kapılsın, hayal kırıklığına uğrasın, bizleri yüce Resul`den ve onun yolundan asla koparamayacaklarını anlayarak beyhude çabalarından vazgeçsinler.

Dertlerimizin içinde boğulmak üzereyiz. Acı ve sıkıntılar her tarafımızı sarmış durumda. Düşmanlarımız, Müslüman halkların düşmanları kölelik ve esaret halklarını boynumuza atarak esaretimizi katmerleştirme arzusunda. Kültürümüz, geleneklerimiz, medeniyetimiz,  değer ve öğretilerimiz yok olma tehdidiyle karşı karşıya. Genç nesillerimizin bizden çalınması için, yabancı ideoloji ve kültürlere kurban edilmeleri için şeytani projelere milyonlar dökülmekte. Sokaklarımız, çarşı ve pazarlarımız, okullarımız ve hatta evlerimiz, iş yerlerimiz yabancı kültürlerin, düşman kültürlerin işgali altında.

Bu durum düşmanlarımızı umutlandırıyor, bize karşı cesaretlendiriyor onları… Peygambere olan aşk ve sevdamızla düşmanlarımızın bu umut ve cesaretlerini kursaklarında bırakmalıyız. Öyle bir coşalım ki tüm Müslümanlar, Müslüman halklar, Kürd`ü, Türk`ü ve Arap`ı ile Muhammedi sevdanın potasında eriyip birleşelim. Bizleri cahili değer ve inançlarla birbirimizden koparmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Bizler için ortak değer ve paydanın ne milliyetçilik, ne laiklik, ne demokrasi olduğunu, sadece ve sadece Muhammedi sevda olduğunu yüzbinler halinde meydanlara akarak ispatlayalım.

Haydi, Muhammed Mustafa`nın âşıkları! Haydi, Peygamberden başka rehber ve önder, Peygamberin yolundan başka yol tanımayacağını haykırmak isteyen azizler! Kardeşler! Bu Pazar Batman Mevlit alanı buluşma alanımız olsun! Yüzbinler halinde Batman`dan göklere sesimizi yükselterek tüm dünyaya bizleri birleştiren tek yolun Muhammedî yol olduğunu haykıralım!