• DOLAR 32.56
  • EURO 34.853
  • ALTIN 2431.081
  • ...

Emperyalist güçler modern soykırımlar icat etti. Müslüman halklar üzerinde bu yeni icatlar deneniyor. Ümmetin bölünmüş olması bu yeni soykırımlara karşı direnmeye müsaade etmiyor.

Dünyada yaşanan hadiselere farklı bir gözle bakalım. 21. yüzyıl başladıktan bu yana dünyada çeşitli sebepler icat edilerek savaşlar devam ediyor. Bu savaşlar genel olarak İslam coğrafyasında yaşanıyor. Asya, Ortadoğu, Afrika, Kafkasya ve Avrupa’ya kadar uluslararası terörle mücadele, bağımsızlık mücadelesi, işgallere karşı mücadele adı altında çeşitli sebepler öne sürülerek modern savaşlar devam ediyor. Derin bir araştırma yaptığımızda çok korkunç bir tablo önümüze çıkıyor. 2000’li yıllardan başlayalım ve emperyalist güçlerin siyonistlerle işbirliği yaparak uygulamaya koydukları modern soykırımlar ortaya çıkarmaya çalışalım.

99’da Kremlin Çeçenistan’ı yeniden işgal ediyor. 100 binlerce insan ölüyor ve 100 binlerce insan ülkeyi terk etmek zorunda bırakılıyor. Çeçen halkının arasındaki en iyileri işgale karşı direnişe geçiyor ve şehit oluyorlar. Kremlin Çeçenlerin haklı mücadelesini uluslararası alanda terörizm diye yansıtıyor ve Çeçenlerden gerçek vatansever ve gerçek müminleri teker-teker şehit ediyor. Batı dünyası da bir söz söylemeden Ruslara destek veriyor. Özellikle mücadele ruhuna sahip gerçek vatansever müslüman gençler şehit düşüyor.

11 Eylül New York saldırısını bahane ederek Irak ve Afganistan işgal ediliyor. Irak’ta kitle imha silahları ve uluslararası teröre destek bahanesi öne sürülerek 100 binlerce müslüman katlediliyor ve yüzbinlercesi ülkeyi terk etmek zorunda kalıyor. Afganistan’daki savaş tam yirmi yıl sürdü. Yüzbinlerce müslüman öldürüldü ve savaşın etkisi halen devam ediyor. Emperyalist ve siyonist güçler bununla yetinmediler. “Arap Baharı” adı altında yeni dalga çatışmaları ortaya çıkardılar. Uzaktan analiz ettiğimizde “ümmet uyanıyor” diye yorumlar yaptık ama; bugün neticesine bakıyoruz yüzbinlerce müslüman hayatını yitirmiş halk liderleri öldürülmüş ya da hapse atılmış. Ortadoğu “Arap Baharı” ortaya çıkardığı fitnenin etkisini hala yaşamaktadır. Ardından “DEAŞ” denilen bir “maraz” ortaya çıkarıldı ve dünyanın her yerinden muzdarip olan genç müslümanlar büyük bir ümitle bölgeye akın etti. Tüm emperyalist ve siyonist güçler birleşerek yine yüzbinlerce müslümanı öldürdü ve milyonlarca kişi ülkeyi terk etmek zorunda kaldı. İslam adına, Hilafet adına temiz bir niyetlerle yola koyulan bu mustazaf müslüman gençleri birleşerek katlettiler.  Geride kalan çoluk çocuk hapishanelerde ve esir kamplarında ızdırap çekiyor. Haklı bir mücadele idi ama; neticesine bakarsak sanki seçerek halkın arasındaki en iyilerini ve en duyarlılarını Suriye’de şehit ettiler.

Libya’da, Yemen’de, Myanmar’da, Doğu Türkistan’da ve diğer İslam beldelerinde yine müslümanlar üzerinden bir oyun oynanırken haklı mücadele adı altında halkın içinden en iyilerini ve  en duyarlılarını öldürüyorlar ya da ülkeyi terk etmek zorunda bırakıyorlar. Siyonist bürolarında emperyalistlerin desteği ile kurgulanmış bu oyunlar soykırım değil de başka ne olabilir ki? Düşünün... Müslüman kanı durmadan akıyor... Filistin’i anlatmaya bile gerek yok, ümmetin kanayan bir yarası olarak önümüzde yıllarca durmaktadır. Yıllarca siyonistler seçerek liderlerini katlediyor ve gerçek vatanseverleri şehit ediyorlar. Yüzbinlerce insan öldürüldü ve yüzbinlerce Filistinli ülkeyi terk etmek zorunda bırakıldı. Şimdi yaşanan bu savaşlara şu açıdan bir bakalım... Öldürülenlerin çoğu erkek ve genç... Ayrıca, ölenlerin arasında  ümmetin geleceğini temsil eden masum çocuklar.  Şimdi bu ölen gençler hepsi sağ olsa evlenip birer aile kurmuş olacaktı. Ölen çocuklar birer genç ve evlenme çağına gelmiş olacaklardı. Gerçek vatansever ve gerçek müminlerin çocukları da aynı yolda birer mümin olacaklardı. Vatanına, milletine ve ümmetine hizmet edeceklerdi. İçimizden en duyarlılarını yok ediyorlar. Düşünün... Geride kalanlar ya emperyalistlere hizmet ediyor ya da hizplere bölünmüş birbiriyle savaşıyor. Kaçanlar Batı’nın kapısında dileniyor, mücadele ruhunu kaybetmiş sekülerleşmiş ve vatanlarına dönmek bile istemiyor... Emperyalist ve siyonist odakların icat ettiği modern soykırımlara karşı çıkalım.