• DOLAR 32.613
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2523.074
  • ...

Siyonizmin temeli; Irkçılık, ihanet ve sadistliğe dayanır. Siyonizm`e göre Yahudiler; Allah`ın seçkin kulları olup, diğer bütün insanlar onlara hizmet etmek için yaratılmıştır. Bu sapık düşünceyi bütün Dünya`ya kabullendirmek onların temel amacıdır.

Tarihleri ihanetlerle dolu olan Yahudiler, 2000 yıl vatansız, devletsiz yaşadılar. 1800`lü yılların sonunda Avusturya asıllı gazeteci Teodor Herzl öncülüğünde Yahudiler teşkilatlanmıştır. Bu teşkilat, örgütlü bir çalışma yaparak, Dünya genelindeki yersiz-yurtsuz Yahudileri bir araya getirmeyi başarmıştır. Amaçları; Filistin topraklarında bağımsız bir Yahudi Devleti kurmak, Tanrı Yahova`nın vaad ettiği Arz-ı Mev`ud`u bu Devletin topraklarına katmak, bilahare Dünya`ya hükmedecek Büyük Yahudi İmparatorluğu inşa etmektir.

Bu hayali gerçekleştirmek için 1800`lü yılların sonunda çok cazip (Filistin toprağı karşılığında Osmanlı`nın tüm borçlarını ödeme gibi… ) imkânlar sunarak, defalarca Sultan II. Abdülhamit`le görüşen Herzl bir netice alamadan 1904`te ölür. Herzl`in ölümünden sonra Dünya Siyonist Örgütlerin başına geçen Haim Waizmann Siyonizm`in merkezini İngiltere`ye taşır, çünkü İngiliz mandasında bulunan Filistin`de toprak sahibi olmak artık Yahudiler için kolay olacaktı.

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere bazı Avrupa Ülkelerinin de desteğiyle, Yahudiler İngiliz işgalindeki Filistin`de söz sahibi olup, dünya genelindeki Yahudileri gizliden gizliye Filistin topraklarına yerleştirdiler. Öyle ki İngilizlerin Filistin`i işgal ettiği yıllarda Filistin`de Yahudi sayısı 84 bin iken, 30 yıl sonra (1948`de) Yahudi nüfusu 650 bin`e ulaşır ve bu nüfus Filistin`in toplam nüfusunun %33`ünü oluşturur.

Başta Siyonizm`in Siyasi kurucusu Teodor Herzl ve birçok Yahudi`nin “Filistin topraklarında Yahudi Devleti” hayali gerçek oluyordu. Çünkü gerek nüfus gerekse toprak sahibi olma hususunda Yahudiler, yavaş yavaş söz sahibi olmaya başlıyorlardı. Nitekim 1948`de Deir Yasir, Safsaf ve Davayima Köyü katliamları gibi birçok katliamlar yaparak sözde İsrail devletini kurdular. Kurulan bu terör rejimi hem Yahudi milleti, hem komşu devletleri hem de Dünya`daki tüm millet ve devletler için büyük bir tehlikedir. Çünkü Siyonizm`in temelinde Yahudi İmparatorluğuyla ilgili üç evre vardır. Birincisi; Filistin topraklarında bir Yahudi devleti kurmak. İkincisi; Arz-ı Mev`ud`u bu devlete dâhil etmek ki bu da: Suriye, Irak, Kıbrıs, Ürdün, Filistin ve Lübnan topraklarının tamamı, Suudi Arabistan`ın kuzeyi, İran`ın batısı ve Türkiye`nin Güneydoğu`su ile İç Anadolu`nun bir bölümü içermektedir. Üçüncüsü ise; Dünya`ya hâkim olan bir Yahudi devletini kurmaktır.

Siyonistler, Yahudi İmparatorluğuyla ilgili birinci evreyi 1948`de gerçekleştirdiler. İkinci evreye yaklaştıklarına inanıyorlar. Çünkü tanrı Yahova`nın vaad ettiği Arz-ı Mev`ud`daki tüm Ülkelerde şu anda kaos, katliam ve gözyaşı vardır. Sonunda bu Ülkelerin tamamı Yahudi kontrolüne geçer ve sıra Dünya`ya hâkim bir Yahudi İmparatorluğu kurmaya gelir diye hayal ediyorlar. Belki de bir hayalden öte gerçekleşeceğine inanıyorlar.