• DOLAR 32.589
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2507.951
  • ...

Siyer sınavını hazmedemeyen “azgın azınlık”lardan bahsediyorum…

Bildiğiniz gibi Peygamber Sevdalıları Vakfı, “Peygamber efendimiz (s.a.v)’i daha yakından tanımak ve O’nun ahlakını örnek almak” amacıyla yıllardır Türkiye geneli Siyer Sınavı yapmaktadır.

2019 siyer sınavını da geçen Pazar günü yaptı. “O’nu oku, O’nu yaşa” sloganıyla yapılan bu sınava her yaş grubundan yüz binlerce kişi katıldı.

Öncelikle bu sınavı tertip eden vakıf yetkililerine teşekkür ediyorum. Zira bu gün dünya, her zamankinden daha çok Peygamber efendimiz (s.a.v)’in mefkûresine muhtaçtır. Sizler bu sınav ile yüz binlerin O (s.a.v) müstesna şahsiyetin hayatını okumasına vesile oldunuz. Rabbim sizden razı olsun.

Tabi, yapılan bu değerli çalışmayı hazmedemeyen ve Peygamber’e olan düşmanlıklarından ötürü kinlerini kusan “azgın azınlık”lar kudurmaya başladılar.

Kırmızı görmüş boğa gibi burnundan soluyan bu azınlığın kalemşörleri, yapılan bu kutlu çalışmaya halel getirmek için her türlü yola başvurdular. “Çamur at tutmazsa izi kalır” düşüncesiyle ha bire aleyhte yazılar yazıp haberler yapıyorlar.

Ancak iyi biliyoruz ki bu kalemşörler, İslam’a olan nefretleri ve Peygamber (s.a.v)’e olan kinlerinden dolayı bunu yapıyorlar. Dün ellerinde imkân olduğu için Peygamber (s.a.v)’e giden bütün yolları zulümle kapatmışlardı. Bugün ellerinde o imkân olmayınca bu sefer O (s.a.v)’na giden yolları nasıl kapatabiliriz çabası içindeler.

Peki, bu ne kindir?

Bu kin atalarından onlara miras kalmıştır. Bunlar İslami hiçbir çalışmaya tahammülü olmayan, zihinlerini vahşi batıya kiraya veren zavallılar topluluğudur.

Bunlar, 18 yıl boyunca Ezanı yasaklayan zihniyettir.

Bunlar, Müslüman halkımızı inancından, tarihinden ve kültüründen uzaklaştırmak isteyen zevatlardır.

Bunlar, İmam Hatip okulları ve Kur’an kurslarını kapatıp, neslimizi kimliksizleştirmeye çalışan omurgasızlardır.

Bunlar, başörtüyü ve tesettürü yasaklayıp, kadınlarımızı iffetsizleştirmek isteyen namustan yoksun zavallılardır.

Bunlar, namaz kılan, oruç tutan hatta gümüş yüzük takan kişileri fişleyip kamudan ihraç eden zalimlerdir.

Bunlar, “Rabbim Allah’tır” diyen herkesi potansiyel suçlu olarak gören ve ecdadının düşmanına âşık yüzsüzlerdir.

Kısacası bunlar, Allah’a, Peygamber’e ve bütün İslami değerlere düşmanlık üzerine kurulan zihniyetin müntesipleridirler.

Düşünün Müslüman bir ülkede, hatta okullarda ders olarak işlenen “Peygamberimizin Hayatı” ile ilgili sınav yapmaktan daha doğal ne olabilir ki? Buna bile tahammül etmeyen bu azgın zihniyetin kinini varın siz düşünün.

Beyler! Müslüman halkımızı İslam’dan ve İslam’ın aziz Peygamber (s.a.v)’ den uzaklaştırmak için yaklaşık yüz yıldır çalışıyorsunuz. Hatta devletin ceberut yüzünü göstererek gâh Camileri ahır yaptınız, gâh sarık, sakal ve tesettürü yasakladınız, gâh zulümle Müslüman halkımızı günah işlemeye mecbur ettiniz.  Ancak beceremediniz, Müslüman halkımızı inancından ve tarihinden koparamadınız.

Gelin bir yiğitlik yapın, bükemediğiniz bileği öpün ve bu halkın inancıyla barışın. Yoksa size diyecek tek bir söz kalır. O’da ayetin deyimiyle; “Kininizle geberin” sözüdür.