• DOLAR 32.315
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2307.142
  • ...

Son günlerde birileri Mehmet Görmez`i hedef tahtasına oturtmuş. Hayırdır kardeşim, ne oluyor? Bugüne kadar duruşuyla, şahsiyeti ile ümmetçi ifadeleri ile özellikle ‘Dinler arası diyalog olmaz, olsa olsa din adamları arasında diyalog olur.` Diyen bu değerli İslam âlimine saldıranları bir tespit etmek gerekir diye düşünüyorum. Bu değerli âlim FETÖ projesi olan dinler arası diyaloga en net ifadelerle karşı çıkan bir âlimdir.

Kutlu Doğum haftasına saldıran cenah netice alamayınca Görmez`den intikam mı almak istiyor? Bu haberlerin ve gündemin bilinçli ve planlı yapıldığını düşünüyorum. Bu haberleri yaptıranları araştırmak gerekir. Hem de ciddi anlamda araştırmak gerek. Bunların kuyruğu nereden çıkacak pek yakında belli olur. Sayın Görmez`e çeşitli bahanelerle saldıran bütün cenahlara derim ki: Boşuna çırpınmayın bu halk  ‘yedirmez`.

Niye diyecek olursanız? Çünkü bu adam, Diyaneti halkın içine soktu. İmamları, müftüleri, vaizleri halka yaklaştırdı. Ümmetçi söylemleri ile Şii ve Sünni kavgasına itiraz etti.

Şu süreçte kimin ayağını kaydırmak istiyorlarsa FETÖ`cü deyip adamın ayağını kaydıracaklarını düşünüyorlar. Kimler Kutlu Doğum haftasından rahatsız olmuş ise Allah`ı ve resulünü toplumun her kademesinde, devletin her kurumunda; Nisan ayı ile Kutlu Doğum etkinlikleri düzenlenmesinden kim huzursuz olmuş ise Sayın Görmez`e de o saldırıyor.

Gelin önce Kutlu Doğum Haftası muhaliflerini bir araştıralım. Kim bu adamlar? Kuyrukları nereye uzanıyor? İnanın ki az bir çaba ile Diyanet işleri başkanımıza saldırmalarının sebebi ortaya çıkacaktır. Üzülmeyin lütfen; çünkü rabbi Zülcelal der ki: İnnellaha yudafillezine amenu; innellahe la yuhibbu kulle ğavvanin kefur. Yani Şüpesiz ki Allah müminlerin savunucusudur. Allah hiçbir nankör ve kâfiri sevmez.

Ah Suudiler ah…

Gündemin yoğun olmasından dolayı ABD başkanına da değinmek isterim. Malumunuz, Suud Krallığı ihanet üzere kurulmuş bir krallıktır. Ümmet bilincine en büyük darbe Suudilerden gelmiştir. Belki kartel medyası fazla gündem etmese de herkes biliyor ki Yemen`de her on dakikada bir çocukların ölmesinde Suud Krallığı büyük pay sahibidir. ABD`nin yeni tetikçisidir Suudi ARABİSTAN.

Peki, Suudiler zındıklık yaptıkları için Ümmet-i Muhammed Hacca ve Umreye gitmeyecek mi? Dikkat edelim, bazı safdiller paramızı Suudilere yedirmeyelim, Umre ve hacca gitmeyelim diyorlar. Lütfen bu kardeşlerimizi uyaralım. Yanlış ve sakat bir düşüncenin toplumumuzda yeşermesine izin vermeyelim. Kâbe ve Medine Suudilerin değil Ümmetindir. Kâbe`yi sahipsiz bırakmayalım. Hatta Umreye ve hacca daha güçlü kalabalıklarla gidip Suud rejimini kınayalım. Gerçi bu rejim eleştiriye tahammül de etmez ya. İnanın ki söylenecek o kadar söz var ki…