• DOLAR 32.604
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2430.598
  • ...

Gelin, Gönlümüzün Sultanı Efendimiz Muhammed Mustafa`nın doğumu sebebiyle, ülkenin dört bir tarafında düzenlenen etkinliklere ailemizle, akrabamızla, işçilerimizle, dava arkadaşlarımızla, çalışma arkadaşlarımızla, mahalle arkadaşlarımız ve komşularımızla katılalım.

Gelin, içinde bulunduğumuz kutlu mevsimde rahmet yağmurları yağdıran Yüce Saltanatın Sahibi Allah`ın; `Sen olmasaydın, Sen olmasaydın Habibim, kâinatı yaratmazdım` dediği Resulullah`a layık olmak için, sevdamızı ve aşkımızı meydanlarda, salonlarda, stadyumlarda haykıralım.

Gelin, kendini üstün gören müstekbirlerin, zalimlerin, zorbaların, tağutların, diktatörlerin saltanatlarını getireceğimiz tekbir ve salâvatlar ile yıkabileceğimiz yerlerde buluşalım. Haykırışlarımızla onların kirli ve çirkin yüzünü ortaya çıkaralım.

Gelin, kalplerimizin nazenin süsü Hz. Muhammed (s.a.v)`in mübarek Kutlu Doğumu münasebetiyle, 17 Nisan Pazar günü Batman`da, mevlüd alanında bölgesel olarak katılımın olacağı ve Peygamber sevdalıları platformunun organize edeceği coşkulu mevlüd etkinliğine hep beraber iştirak edelim.

Sevgimizi, bağlılığımızı, biatimizi bir kez daha tazeleyelim. O yüce Zatın ismini yüceltebileceğimiz kadar yüceltelim. Bizlerin karanlıklardan aydınlıklara çıkmasına vesile olan Efendimize sadık kaldığımızı gösterelim.

Daha önceleri İslam davasına ve kendisine sahip çıkacağımıza söz vermişsek te, ülkeyi bayram havasına bürüyen nurlu Nisan ayında olduğumuz için bir kez daha söz verelim.

Ahdimizi bozmamak için, gelmiş ve gelecek tüm insanların en hayırlısı olan Efendimizin ümmetinden olduğumuz için; üzerimize düşen tüm sorumluluk ve yükümlülükleri eksiksiz yerine getireceğimize kasem edelim.

Yaşadığı zaman süresince insanların en güveniliri, en güzel ahlaklısı, en hoşgörülüsü, en emniyetlisi, en korkusuzu, en çok Allah`tan korkanı, en çok itimat edileni olan Efendimizin ümmetinden olduğumuz için; hal, hareket, davranış ve tavırlarımıza dikkat edip bir Peygamber Sevdalısı olarak insanlara örnek olacağımıza dair yemin edelim.

Nebiler Serverinin ümmetinden olduğumuz için şanı Yüce Allah`a şükredelim. Bizleri bu mübarek mevsime yetiştiren, bizleri Peygamber Sevdalılarından eyleyen, bizleri zor ve zahmetli şartlarda mukaddes İslam davasının daha ileriye gitmesi için çalışan Hüseynilerden kılan kâinatın yaratıcısı ve dengede tutucusu Allah-u Teala`ya şükredelim.

Bizlere; menfaatperestlerin, riyakârların, gösterişte bulunanların, zevki için mükâfatları tepenlerin, gazaba uğramışların, yoldan çıkmışların ve ficr-u fücur içinde olanların yaptıklarını yapmayıp, sırat-ül müstakim yoldan giden muvahhitlerle aynı davaya mensup olmayı nasip eden Yüceler Yücesi Allah-u Teala`ya şükredelim.

Bizleri; yaşadığımız zaman diliminde İslam dininin gerekliliğini yerine getirdiğinden, Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum etkinliğinin afişlerini astığından, mevlüd etkinliklerini organize ettiğinden dolayı tağut ve mürtetlerin saldırı ve tehditlerine maruz kalmasına rağmen, Hüseyinvari bir direniş sergileyen metanet sahibi mümtaz şahsiyetlerden eylediği için mustazafların Rabbine şükredelim.

Tehdit, saldırı, karalama, iftira ve benzeri durumlardan sonra bile, Efendimizin Nurlu Doğum etkinliklerinin eksiksiz olması için gayret gösteren, emek sarf eden, çalışan, çabalayan fedakârlık timsali Müslümanlardan eyleyen, Allah-u Teala`ya şükredelim.

Ey Peygamber Sevdalısı olmak isteyen Müslüman!

Gel katıl sende sevdalı yüreklere, sende gör Peygambere olan aşkı, sevgiyi, bağlılığı, sadakati...

Üzülme kutlu mevsim bitecek diye, ey Müslüman!

Bugüne kadar bir şey yapmamışsan bile, ülkemin Muhammedi Mevsimi bitmedi hala... Devam ediyor Muhammedi Sevda... Meydanlardadır hala Peygamber sevdalıları... Ve hala şansın var, sende katılabilirsin sevdalı yüreklere...

İmkânlar dâhilinde, yediden yetmişe tüm Müslümanların Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu sebebiyle düzenlenecek programlara katılması, özellikle de 17 Nisan`da Batman`da ve 24 Nisan`da Diyarbakır`da geniş katılımlı düzenlenecek olan mevlüd etkinliklerine iştirak etme dileğiyle...

Muhammet Şerif - Doğruhaber