• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...

İslam düşmanları, tarihin hiçbir döneminde boş durmadıkları gibi bugünde boş durmamaktadırlar. İslam`a ve Müslümanlara kin gütmeye ve düşmanlık beslemeye devam etmektedirler. Ellerine her fırsat geçtiğinde mutlaka ya Müslümanlara zarar vermekte ya da İslam`ın kutsallarına alçakça ve ahmakça hakaret etmekte ve bazen de saldırmaktadırlar.

İslam`a ve kutsallarına yönelik saldırı ve hakaretler, son yıllarda çok daha fazla artmış durumdadır. Özellikle 2005 yılında, Danimarka`da bir gazetede sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)`i terörist gösteren karikatürlerin yayınlanmasından sonra, İslam`ın kutsallarına yönelik birçok saldırı yapıldı.

Sevgili Peygamberimizi terörist gösteren bu karikatürlere İslam dünyasından çok büyük tepkiler verildi. Türkiye`de ise en büyük tepkiyi PEYGAMBER SEVDALILARI verdi. Peygamber Sevdalıları, Diyarbakır`da devasa bir miting düzenledi. Mitinge beş yüz binden fazla Peygamber Sevdalısı katıldı. Mitinge katılan müminler, Peygambere yapılan saygısızlığı/hakareti hiçbir şekilde kabul etmeyeceklerini ve bu küstahlığı yapanların mutlaka cezalandırılması gerektiğini belirttiler.

Müslümanlara ve kutsallarına yönelik hakaretlere devam eden İslam düşmanları, Danimarka`dan sonra Hollanda`da ortaya çıktı. Hollanda`da aşırı sağcı Özgürlük Partisi başkanı Geert Wilders tarafından, açıkça Hazreti Peygambere ve Kuran-ı Kerim`e hakaret eden “Fitne” adında kısa bir film yapıldı. İslam ve Kuran için canlarını feda eden Müslümanlar, bu filme de tepki gösterdi ve Hollanda`yı ve Geert Wilders`i çok sert bir şekilde kınadı.

İslam düşmanları, saldırılarına ve hakaretlerine ara vermeden devem ettiler. Yapılan her küstahlığa karşı Müslümanlar yekvücut olup tepkilerini ortaya koydular. Canları pahasına bile olsa, bu haddi aşan küstahlıkları kabul etmeyeceklerini belirttiler.

Dünya Müslümanların büyük tepkisini çeken küstahlıklardan biri de, 2012`nin Eylül ayında yaşandı. Eylül`ün ilk haftasında, Kıpti bir Hıristiyan tarafından İslam`ın aziz Peygamberine ve onun masum ve muhterem eşlerine hakaret eden iğrenç bir filmin fragmanı yayınlandı. Dünya Müslümanları bu filme de büyük tepkiler gösterdiler. Libya`daki protestolarda, ABD büyükelçisi ve 3 diplomat öldürüldü.

Başta da belirttiğimiz gibi günümüzde de, yüce dinimiz İslam`a, Kuran`a ve kutsallarımıza yönelik çirkin saldırı ve saygısızlıklar yapılmaya devam etmektedir. Özellikle bazı ülkelerde, bu saldırı ve küstahlıklara sıkça rastlanmaktadır.

İşte İslam düşmanlarının son küstahlığı yine küfrün ana merkezi Amerika`da yaşandı. Amerika`da, Ben Smith adında eski bir asker, katıldığı toplantıda yaptığı konuşma sırasında İslam`a hakaret etti ve bu hakaretlerle yetinmeyip elindeki Kuran mealini yere fırlattı. http://hurseda.net/Haber/100400-ABD-Askeri-Kuran-i-Kerimi-Yere-Firlatti.html Ben Smith, bu küstahlıktan sonra kahkahalar attı ve salondakilerde, bu pespaye davranışı desteklercesine batıl zihniyete sahip Ben Smith`i alkışladılar.

Eski donanma askeri olan Ben Smith`in bu küstahça davranışı, Allah`ın kelamı Kur`an-ı Kerim`e çok değer veren ve her şeylerinden üstün gören Müslümanlar açısından kabul edilemeyecek süfli bir davranıştır. Müslümanlar, İslami STK`lar, ezilmişlere hamilik yapan cemiyetler, Allah`ın davasının yeryüzünde hâkim olması için mücadele veren oluşumlar, İslam`ı referans alarak faaliyet yürüten siyasi partiler muhakkak bu aşağılık zihniyete tepkilerini en üst perdeden vermelidirler.

Öyle görülüyor ki, bu gibi küstahça davranışlar devam edecektir. İslam düşmanları, ellerine geçen her fırsatı değerlendirmeye çalışacaklardır. İslam`a yönelişlerin önüne geçmek ve yaptıkları küstahlıklarla Müslümanları galeyana getirmek isteyeceklerdir.

Peygamberimize ve iffet timsali muhterem eşlerine iftiralar atan, kitabımız Kuran-ı Kerim`e hakaret edip sayfalarını yırtan, bunlarla yetinmeyip Kuran`ı yakmaya çalışan, çay partilerinde Kuran mealini yere atan, hâsılı kutsallarımıza karşı küstahlıkta sınır tanımayıp İslam`a savaş açanlar, tarihe bakıp ders ve ibret almalıdırlar.

Çünkü tarihin hiçbir döneminde, Allah`ın yüce davasına karşı savaş açanlar muzaffer olmamışlar, Müslümanlara karşı galip gelememişlerdir. Geçmişte, İslam`a ve Müslümanlara karşı düşmanlıkta sınır tanımayan, komplo ve planlar peşinde olan Ebu Cehiller nasıl kaybedenlerden olduysalar, bugünde İslam`a, Müslümanlara ve kutsallarımıza savaş açan Ben Smith ve zihniyetindekiler de muhakkak kaybedenlerden, hüsrana uğrayanlardan olacaklardır. Çünkü İslam`a ve Kuran`a savaş açan zalimlerin kaybedeceği Rabbimizin bir vaadidir; “Zalimler nasıl bir inkılapla yıkılacaklarını pek yakında göreceklerdir.” (Şuara/227)

HÜDA PAR`a Yapılan Saldırılar Üzerine Birkaç Kelam

Öncelikle PKK/BDP`lilerin saldırısına maruz kalan HÜDA PAR heyetine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; Kürt halkının huzuru, barışı, selameti ve maslahatı uğruna takındıkları onurlu, erdemli ve sağduyulu davranışlarından dolayı KÜRT HALKI ADINA teşekkürlerimi arz ediyorum. HÜDA PAR`ın yükselen trendinden rahatsız olan çeteler ve bu çetelerin saldırılarına sessiz kalanlara verilecek en güzel cevap, aziz Kürt halkının 30 Mart seçimlerinde vereceği cevap olacaktır. Kürt halkına, kandan, gözyaşından, şiddetten başka verebilecek bir sermayesi olmayanlar “AZİZ KÜRT HALKI”nın dostu olamazlar. Kürt halkı, dostunun kimler olduğunu bilmeli ve ona göre karar vermelidir. Ehl-i iman siyasetçilerin idare makamında olabilmesi, aziz Kürt halkının elindedir. Dolaysıyla, Kürt halkı 30 Mart seçimlerini büyük bir fırsat olarak görmeli ve değerlendirmelidir. İnanıyorum ki, aziz Kürt halkı bu büyük fırsatı kaçırmayacak; “Ne Koltuk Davası Ne Mal Sevdası; HÜDA PAR`da Tek Amaç Allah Rızası” düşüncesini şiar edinen ehli iman HÜR DAVA ERLERİNİ idare makamına getirecektir. Hür dava erleri idare makamına geldiklerinde, bilinmelidir ki Kürt Halkı kazanacaktır, Türk halkı kazanacaktır. Hâsılı bütün halklar kazanacaklardır. Ve aziz halkımız hak ettiği ve yıllardır görmediği hizmeti görecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.