• DOLAR 32.446
  • EURO 34.45
  • ALTIN 2484.627
  • ...

Bugün 31.05.2011...

Terör devleti israil`in, abluka altındaki mazlum Gazze şehrine yardım götüren gemilere hain ve kalleşçe saldırdığının yıldönümü.

Bugün, barbar israil devletinin şahsında tüm dünya diktatörleri, işbirlikçileri ve zalimlerinin bir defa daha yüz binlerce kez lanetleneceği bir gün.

Bugün samimiyet ve ihlâsın, gösteriş ve kibrin doğrultusunda muvahhit ve müstekbirlerin kabuğundan sıyrılıp açığa çıkacağı bir gün.

Bugün hak ve batılın, iman ve küfrün, izzet ve zilletin, kurtuluşa ereceklerin ve hüsrana uğrayacakların saflarını belirginleştireceği bir gün.

Bugün bir yıl önce yüreği yangına dönmüşlerin, acı ve ızdırap çekenlerin, zulmün ve zalimin karşısında sabır gösterenlerin haklı haykırışlarının semeresini görecekleri bir gün.

Bugün terör devleti israil`in alçak ve namertçe Mavi Marmara saldırısını meşrulaştırmak için `otorite baş kaldırmak` diye yorumlayanların ne kadar da hak ve hakikatten uzak olduklarının tescilleneceği bir gün.

Bugün insani duygulardan yoksun israil askerleri için gözyaşı dökebilen, ama yıllardır her türlü zulme maruz kalıp mazlumca katledilen İslami Direniş Hareketi (Hamas) mensupları için terörist diyenlerin derin ve kirli yüzlerinin ortaya çıkacağı bir gün.

Bugün insani ve vicdani sorumlulukları gereği Gazzeli mağdurlara yardım götürmek isteyenleri, siyonist israil devletinden izin almadıkları için eleştirenlerin; asıl gaye ve amaçlarının ne olduğunun anlaşılacağı bir gün.

Bugün Mavi Marmara şehidleri ve Gewer`in son şehidi can Ubeydullah başta olmak üzere, İslami davanın nazenin şehitlerini bir başka düşüncelerle anacağımız, hatırlayacağımız ve gösterdikleri kahramanlık ve fedakârlıklarını anlatacağımız bir gün.

Bugün şehitlerin serveri İmam Hüseyin`i, şahadetiyle milyonlara örnek olan Resulullah`ın cennetteki komşularından Hubeyb bin Adiy`i, İslami hareketlerin esin kaynağı muallim Hasan el Benna`yı, korkusuz cengâver Halit el İslambuli`yi, Amed`in nazlı gülü Ahmed`i, Batman`ın mustazaf evladı Fahrettin`i, Mazı dağın nazlı kartalı Selahattin`i, Van`ın yıkılmaz kalesi Sabahattin`i ve İslami dava için canını çekinmeden feda eden aziz şehidleri bir başka yâd edeceğimiz bir gün.

Bugün gençliğinin baharında şahadete ulaşan nur yüzlü Furkan Doğan kardeşimize, beyaz sakallarıyla insani cezbeden İbrahim Bilgen ağabeyimize, güler yüzlü kişiliğiyle Ali Haydar Bengi`ye, sempatik tavırlarıyla herkesin beğeni ve takdirini kazanan Cevdet Kılıçlar`a, karizmatik ve asil duruşuyla Çetin Topçuoğlu`na, sağlam ve sarsılmaz itikadıyla Necdet Yıldırım`a, bakışlarıyla düşmana korku salan Cengiz Akyüz`e, yardımseverliğiyle tanınan Cengiz Songür`e ve İslami yaşayışında tavizsiz olan Fahri Yıldız`a gıpta edeceğimiz bir gün.

Bugün, 31.05.2010 tarihinde ve dünyanın gözleri önünde uluslararası karasularında hareket halindeki Mavi Marmara gemisine saldırarak bir insanlık suçu işleyen israil devletinin, parçalanıp yok olması için bol bol dua edebileceğimiz bir gün.

O halde gelin Rabbimize yalvaralım. Bugünün anlam önemine binaen gelin hep birlikte mustazafların Rabbine ellerimizi açalım. Aziz şehidlerimizin hatırına Rabbimizden bağışlanma dileyelim. Siyonist israil`in kahr-u perişan olması için dua edelim.

İslam`a ve Müslümanlara düşmanlık besleyen kendini bilmezlerin, düşmanlıklarına karşı Rabbimizden yardım talep edelim. Mukaddesatlarımıza dil uzatan kirli ve kinli ellerin, âleme ibret olmaları için cezalandırılmalarını isteyelim.

Mazlum ve savunmasız insanlara yardım götürmek istediklerinden dolayı kahrolası israil askerleri tarafından saldırıya uğrayıp şehid edilen dokuz kardeşimizin ulaştıkları mertebeye bizlerinde ulaşması için Rabbimize niyaz edelim.

Müslümanların katledilmesine sevinen, destek veren, katillerle aynı düşüncede ve iş birlik içinde bulunanları Rabbimize şikâyet edelim.

Ve Rabbimizden, bu acının yıldönümünde; gelişen olayların uyuyan ümmetin uyanmasına vesile olmasını ve ümmet bilinciyle hareket etmesini isteyelim.

Rabbim şimdiden edeceğiniz/edeceğimiz duaları kabul etmesi dileğiyle...

Allah`a emanet olun.

Muhammet Şerif / Doğruhaber