• DOLAR 32.551
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2435.08
  • ...

Siz ey İslami düşünceye tahammül edemeyen zamanın Ebu Cehil`leri!

Ne yapmak istiyorsunuz? Söyleyin Allah aşkına…

Yapmak istediğiniz; Kürtlerin İslam ile kazandıkları şeref ve üstünlüklerini bırakıp başka ideolojilere yönelmeleri midir?

İslam`dan yüz çevirip, Yezidilik ve Zerdüştlüğe girmeleri midir?

Sizlerin ve bütün yaratılmışların yaratılmasına sebep olan kalplerin vazgeçilmezi Hz. Muhammed sallallahu aleyhi vesellem`i bırakıp, kendisinden başka hiç kimseyi düşünmeyen bir bencile mi inanmalarını ve onu (hâşâ) Peygamber kabul etmelerini mi istiyorsunuz?

Özelde Kürtlerin, genelde tüm insanların ezeli ve ebedi olan Allah`a ibadet etmeyi bırakıp, kendi elleriyle yaptıkları putlara tapmalarını mı istiyorsunuz? Ki o putların sahibine hiçbir fayda ve zarar ver(e)mediğini de biliyorsunuz!

Her fırsatta Müslümanların maneviyatı ile alay edercesine açıklamalar yapmakla kimlere hizmet ettiğinizi biliyor musunuz?

İslam dininin tahrip edici ve Kürtlerin geride kalmasına sebep olduğunu söyleyerekten, Kürtlerden daha fazla oy mu kazanmayı düşlüyorsunuz!

İslamiyet`in Kürtlerde bölünme, parçalanma ve zayıflama sebebi olduğunu söylüyor ve Kürtlerin ideolojik olarak dışarıya bağımlı hale geldiğini belirtiyorsunuz. Tek bu düşünceniz bile, sizleri ele veriyor. Sizlerin İslam`a ne kadar da tahammülsüz olduğunu gösteriyor.

Müslümanlar için değeri paha biçilmez olan kutsallarını, ne hakla ayrımcılığın ve fitnenin kaynağı bir ideolojiyle eş tutuyorsunuz!

Doğu ve Güneydoğu`daki Muhammed-i sevdanın tsunami misali her tarafa yayılması sizlerin uykularını kaçırtıyor değil mi?

Biliyoruz!

Kin, nefret ve saldırganlığınızın son zamanlarda daha çok olması bu sebeptendir. Kusura bakmayın, sizler kaybetmeye mahkûmsunuz. Çünkü sizler, Allah`ın dostlarını düşman bilmişsiniz. Unutmayın ki, Allah`ın dostları hiçbir zaman mağlup olmazlar. Onlar daima galip gelen taraftır.

Siz ey İslam`ın gonca güllerini dallarından koparan azgın haydutlar!

Müslümanları baskı altına almakla, tehdit etmekle, ev ve işyerlerini yakmak ile İslam`dan uzaklaşacaklarını mı düşünüyorsunuz!

Hüseyni mektebin nazenin fertlerini şehit etmekle zafer kazanacağınızı mı sanıyorsunuz!

İslami davaya gönül vermiş mustazafları dayılarınıza ihbar etmekle, başınızın göğe yükseleceğine mi inanıyorsunuz!

Yaptığınız her hatadan ve işlediğiniz her cürümden sonra suçu Müslümanlara atıp, kendinizi haklı göstermeye çalışmanız nedendir acaba? Bu kokuşmuş âdetinizi ne zaman bırakacaksınız, söyler misiniz?

Müslümanların derin ve karanlık odaklarla beraber olduğunu söylemeniz, sizlerin ne kadar derin ve kirli işler çevirdiğinizi saklayacak mı? Sizlerin derin dayılarınızla ve fikir babalarınızla boy boy resimleri, belge ve delilleri var. Peki, Müslümanları töhmet altında bıraktığınız haberlerin delil ve belgeleri nerde? Yoksa hepsi hayali ve iftira mı?

Öyle görünüyor ki, daha önce yaptığınız hataya tekrar düşmek istiyorsunuz! Zafer sarhoşluğuyla hiç bir çağrıya cevap vermediğiniz zamanları hatırlıyor olmalısınız. O zamanlarda saldırı, karalama ve iftira kampanyaları başlatmıştınız. Müslümanlara zarar vermiş, silahsız ve savunmasız insanları katletmiştiniz. O zamanlarda da bıçak kemiğe dayanana kadar sabredilmişti, şimdi de sabrediliyor.

Sabrın sonu tükenmeden, eski zamanlara dönülmeden sizlere yapılan çağrılara cevap vermeli ve yıllardır Müslüman Kürt halkına çektirdiklerinizden dolayı pişman olduğunuzu belirtmelisiniz.

Biliyorsunuz ki, yapılan yanlışları kabul etmek erdemliktir, fazilettir ve sonun hayırlı olmasına sebeptir. Sizlerde sonunuzun hayırlı olmasını istiyorsanız, gerçek kurtuluş ve özgürlüğü düşünüyorsanız...

Buyurun gelin! Allah (c.c) tövbe kapılarını daima açık bırakmıştır. Yeter ki, hatalı kullar hatalarının farkına varıp pişman olsunlar ve daha önce yaptıkları yanlışları yapmasınlar. Böyle yaptığınızda, yani Nasuh bir tövbeyle tövbe ettiğinizde dünya ve ahirette huzurlu olacaksınız.

Aksi takdirde...

Eskisi gibi yaşamaya, düşünmeye, Müslümanlara düşmanlık etmeye ve özellikle Kürt halkının İslam`dan başka alternatiflere yönelmelerini istemeye, Kürt halkının İslamiyeti seçmesinden dolayı bir ve beraber olamadığını söylemeye, Zerdüştlüğün ve Yezidiliğin asıl çözüm yolu olduğunu beyan etmeye devam ederseniz; dünya ve ahirette bedbaht olacak ve boşuna zaman harcamış olacaksınız.

Sizler istediğiniz kadar kitap ve makale yazın Kürt halkını İslam`dan soğutamayacaksınız. Çünkü Kürt halkı tercihini İslam`dan yana yapmıştır. Bunu iyice anlayın ve yazın beyninize...

Hayat ve hürriyetin gerçek sahiplerinden olmak dileğiyle...

Allah`a emanet olun.

Muhammet Şerif - Doğruhaber