• DOLAR 32.328
  • EURO 35.151
  • ALTIN 2299.693
  • ...
SON DAKİKA

Lanet olsun; böyle bir dünyadaki böylesi zelil yaşama! Lanet olsun, tüm insanlara bahşedilen bir dünyayı böyle yaşanmaz hale getirenlere!

“Cennetin talaşı olan güzelim dünyamıza” suç ve günah çeteleri hiçbir zaman bu kadar hâkim olmamıştı. Ve hiçbir suç ve günah çetesi; Siyonizm ve sermayesi kadar rahat bir serbest dolaşım hakkı ve devlet terörü uygulamamıştı.

Bu dünya hepimizin, insanlık onuru herkesin, mazlumun hukuku, âh u feryadının davası da cümlemizin ama koca dünyanın, dünyaya “insan hakları, medeniyet ve barışı” anlatan koca koca devletlerin düştüğü hal kahrediyor! Lanetli İblis misali, -istikrar arayan milletlerin özellikle de İslam Ümmetinin coğrafyalarında “terör, fitne fücur ekerek“ balayına çıkan; mera ve çayırlarımızda otlayan peygamber katili, vahyin müfterisi, insanlığın virüsü terörist Siyonizm, kandillerimize katran döküyor; güzelliklere küstürüyor..!!

“Eti zehir, yağı zehir, balı zehir dünyada;/ Bütün fani lezzetlere darılmadan geçilmez!”

Dünyanın 5+1’indeki basının ezici çoğunluğuna baktım.

En güzel kelime ve kavramları yasa ve tüzüklerinde kirleten dünyanın Beyazları hem de en Beyazları; gördüğü, duyduğu, vicdanının isyan ettiği bir dramı, nasıl yazmış ve yazmakta! Teknoloji, silah ve teçhizatta, kirli sermayede küresel güçlerle yarışan atom bombasına sahip olan bir Yahudi Terör Devleti ile orantısızın da ötesinde kıt imkanlara sahip kuşatılmış, şamar oğlanına dönderilmiş; mahkum ve mahpus bir ulus, eşit-miş gibi yorumlanıyor! Eşit de değil; Haçlı ve Siyonistlere göre kadim tapularını korumaya çalışan ama koruyamayan Filistinliler; saldırgan gözü dönmüş teröristler-miş gibi anlatılıyor.

Ca werin serê min u vê ecêwa! Xalîya min li sere we be! Weyl li we be! Xwedê hilneynî! Mala we mirat be lawo..! (Şu acaibe bakın! Toprağım başınıza! Veyl size! Allah kabul etmesin! La evladım, eviniz viran olsun!)

Belki de bir Necaşi çıkar diye baktım ama işte emperyalizm ve BM’nin 5+1’inin basın başlıkları:

Dünyadaki terör, kan ve talan projelerinde imzası olan İngiliz basını: BBC, "Kudüs krizi! Şiddet tırmanırken soğukkanlılık talebi" başlığıyla; "Şiddet, pazartesi gecesi Filistinli militanların Kudüs'e roket atmasının ardından arttı." Yorumunda; Filistinliler, gerilimin kaynağı olarak gösteriliyor!

Bile bile yalan. Yalan da değil, iftira! 

Peygamberim(sav) ne güzel demiş; “Bilmeyene bir, bilene yedi kere YAZIKLAR olsun!”

Reuters: İsrailli işgalcinin, Aslanlı Kapı'da araçla Filistinlileri ezmesine; "Filistinliler arabasını taşladı.." diyor. Dünyayı ahmak sanıyor; bizimle de dalga geçiyor. Kuzu ve kurt meselesi…

New York Post: İşgalci israil'in 9'u çocuk 20 Filistinliyi (şimdi yetmişi aştı) katlettiği olayı; "HAMAS kuvvetlerinin hava saldırıları sonucu 9'u çocuk olmak üzere 20 İsrailli öldü" diyor.

İsrail Haaretz: "Gazze'den israil topraklarına 200'den fazla roket atıldığını… İsrail ordusu, Gazze'de 130 hedefe saldırı düzenledi..” derken; katledilen Gazzeli çocuklar için de "öldürüldü" diyor.  Buna diyeceğim yok. Siyonist’tir, ne yapsa yeridir.

Associated Press: "İsrail, Gazze'ye yeni hava saldırıları düzenledi. HAMAS ve diğer silahlı gruplar israil'e düzinelerce roket atarken.." Haberini paylaşıyor.

Alman Deutsche Welle: “İsrail saldırılarda ölen(?) Filistin çocukları, 'çatışmada hayatlarını kaybettiler”

Alman Tagesschau: "İsrail 10 saattir ateş altında” başlığını atıyor.

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, "HAMAS kırmızıçizgiyi geçti. İsrail büyük bir güçle yanıt verecek" demiş. Lanetli Yahudi, korkuyor ama tek taraflı savaşı biricik çare ve beka meselesi olarak görüyor. Çünkü hırsızlıktan yargılanıyor, ortam durulursa hapse girme durumu var.

ABD başkanı Bidenisrail Başbakanı Netanyahu’yla telefon görüşmesinde; "Binlerce roket topraklarına düşerken israil'in kendini savunma hakkı var. ABD’nin, israil'in meşru müdafaa hakkına sarsılmaz desteği var" diyor. Bu desteği, net görüyor ve derin anlıyoruz.

Kızını Siyonist’le evlendiren Trump, israil'i gereğince desteklemediği için Biden'i suçluyor. "Ben görevdeyken, biz Barışın Başkanı olarak biliniyorduk, çünkü israil'in hasımları, ABD'nin güçlü şekilde israil'in yanında durduğunu ve israil'e saldırı olduğu takdirde süratle intikam alınacağını biliyordu" diyor. Faşist tüccarı Allah kahretsin!

Trump kazansın diye ABD’deki vatandaşlarını teşvik eden halkı Müslüman devletlerin liderlerinin kulağı çınlasın! Allah akıl, feraset versin…

BM görevlisi Wennesland: “İsrail ve Filistin, topyekûn bir savaşa doğru sürüklendiğinden” bahsederken, kurumu uyarıyor.

Uluslararası Af Örgütü: “İsrail güvenlik güçlerinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinli barışçıl göstericilere karşı defalarca, yasa dışı ve aşırı güç kullandığını; israil'in, var olma haklarını savunan ve zorla yerlerinden edilmelerini protesto eden Filistinlilere karşı öfkesini sürdürmesine izin verilmemeli. Acil bir adım olarak, BM Güvenlik Konseyi üyelerini açık oturum düzenlemeye ve Orta Doğu Barış Süreci Özel Koordinatörüne üye devletlere brifing vermesi çağrısında bulunuyoruz." Diyerek, Batı’nın ayaklar altına aldığı gururunu kurtarıyor ama Af Örgütünün de yaptırım gücü yok maalesef.

Hasılı kelam; cinayet ortada, küresel korsan ve vahyin kalbine kurdukları “Siyonist Terör Devleti israil Karakolları haremimizde; cetvelle çizdirilen parsellere konuşlandırılmış Hicaz Şeyhimlerinin Beylikleri -dirsek temas aralığı- Yahudi terörle aynı hizada… sorun yok amma hakikatte mesele açık ve ciddi!!

Küfür ve şer cephesindeki en zıt kutuplar dahi Muhammed Ümmetine karşı tek cephe olmuş. Nifak, zaruret ve ihtilafın sersemlettiği koca Ümmetin yara ve zaaflarından nemalanıyorlar. Zalim, adaletsiz ve telaşlıdırlar çünkü “Gayretullaha dokunmuş; hatırına dağların yıkılacağı Mazlumların BEDDUALARINI” aldıklarını da iyi biliyorlar!

Nuh’(a.s.)’ın GEMİSİNİ yüzdürecek TUFAN yakındır wesselam!!!