• DOLAR 32.593
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2492.156
  • ...

Uzun süredir yakından takip edilen ve vereceği kararları dört gözle beklenen Mustazaflar Hareketi, kurdukları partiniN adını açıkladı. Hüda-Par (Hür Dava Partisi) olarak açıklanan parti tüm ümmete hayırlı olsun.

Günümüz Türkiye`sinde kirlenen siyasetin yeni yüz akı olacağını umut ettiğimiz Hüda-Par Türkiye`de temiz/pak bir siyasetle ön yargıları yıkacak; mazlum ve Mustazaf halka umut olacaktır.

Allah yolunda her türlü bedeli ödemiş, her türlü imtihandan alnının akıyla çıkmış bu hareket, siyaset arenasında da alnının akıyla hizmet edecektir.

İzzetin ve şerefin sisteme kulluktan değil Allah`a kulluktan geldiğinin farkında olan bu parti öteki partilerin değil sistemin alternatifi olacaktır.

Makam-mevki hevesiyle değil makamı-mevkii Allah yolunda adamanın derdinde olan bu parti alışıla gelmiş koltuk sevdasını/putunu Allah ve Peygamber sevgisi baltasıyla yıkacaktır.

Hedeflerini heva ve hevesine göre değil, bizzat Allah`ın emir ve yasaklarına göre belirleyecek olan bu parti heva ve hevesleri ayaklar altına alıp "hak ile batılı birbirinden ayıracak bir nur" olan ferasetiyle Türkiye siyasetine yön verecektir.

Ayrılığın, gayrılığın değil ancak birlik ve beraberliğin doğacak İslam şafağının habercisi olduğunun farkında olan ve Kürdü`yle, Türküyle, Laz`ıyla ve Çerkez`iyle "Mü`minler ancak kardeştirler" ayeti gereği kardeş olan ve kardeş kabul eden bu parti birliğin ve dirliğin vesilesi olacaktır.

Ümmetin kanayan yarası Kürt sorunun çözümünün inkar politikasıyla çözülmeyeceğinin farkında olan bu parti renklerin ve dillerin Allah`ın birer ayeti olduğunun bilinciyle kanayan bu yaranın dermanı olacaktır.

Siyaseti amaç değil araç olarak kullanacak bu parti araçları amaca göre kullanacaktır.

Müslümanların şimdiye kadar elini-eteğini çektiği siyasi arenada emsal parti olmaya adaydır, olacaktır inşa Allah.

Toplumun her kesimini dikkate alan ve bu uğurda mücadele eden bu parti toplumun her kesimini kucaklayacak kapasiteye ve donanıma sahiptir.

Bu ve bunun gibi binlerce hayırlı şeyleri amaç edinmiş bu partinin özelde Müslüman halkımıza genelde tüm dünyaya Hak ve adaletin gelmesi için bir vesile olmasını Allah`tan dileriz.

Niyetlerin halis olduğu müddetçe akıbetlerinde hayır olacağını biliyor ve iman ediyoruz. Allah`tan bu hayırlı niyetlerin hayırlı akıbetler getirmesini niyaz ediyoruz.

Hüda-Par (Hür Dava Partisi) hepimize hayırlı olsun.

Dua ile wesselam...